Probleme separatie gaze

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
elis

Post by elis » 02 Nov 2004, 08:03

Daca suma se plateste unui membru ales de asociatia de proprietari pentru a indeplini anumite atributii (spre exemplu unui cenzor ales) atunci se depune FF2, iar daca plata se face pentru un serviciu ocazional atunci impozitul este final, nu se mai depune FF2 si nu exista obligatia de a declara acest venit.

porsche

Administratorul a mers la societatea de distributie

Post by porsche » 12 Nov 2004, 15:20

Cred ca ideea este putin ilegala.Ce sa caute administratorul la Distrigaz si sa discute cu acestia despre proprietatea mea(cu acte in regula),in spatiul comun sau nu,sau oriunde|acei locatari care nu s-au bransat din diferite motive personale sau nu, sa plateasca atat cat le cere proprietarul!Aceasta situatie se regaseste si la apa-canal,telefoane,etc.

elis

Re: Administratorul a mers la societatea de distributie

Post by elis » 12 Nov 2004, 15:29

porsche wrote:Cred ca ideea este putin ilegala..
Ori este legala, ori este ilegala...putin ilegala, n-am mai auzit.Expresia asta imi aminteste de un film (nu stiu cum se numeste) in care cineva spune ca sotia lui este "putin gravida"

porsche

putin gravida!

Post by porsche » 12 Nov 2004, 15:43

Imi cer scuze pentru cuvantul nu prea juridic,dar eu nu am studii de drept,era doar o parere scrisa cu minime cunostinte de cultura generala,in ceea ce priveste "putin gravida",ce ai vazut sau auzit in acel film s-ar putea traduce : ca persoana respectiva(feminin)a ramas insarcinata,ca va duce sarcina pina la capat este alta problema.

elis

Post by elis » 12 Nov 2004, 15:52

Sa stii ca a fost doar o gluma, mi s-a parut amuzanta exprimarea "putin ilegala".

Daca este sa discutam serios atunci motivul pentru care te duci la operatorul de distributie este acela ca de acolo obtii avizele.
Intr-un imobil cu mai multi proprietari, instalarea unei conducte de gaz in spatiul comun, presupune, printre altele, acordul proprietarilor, iar conducta trebuie dimensionata in asa fel incat sa permita bransarea tuturor apartamentelor.
Ce s-ar intampla daca fiecare proprietar ar dori sa aiba conducta lui proprie amplasata pe casa scarii?

porsche

Post by porsche » 12 Nov 2004, 17:47

Bine-nteles ca inteleg de gluma,apropo daca cineva vrea sa-si instaleze o conducta poate dar cu aprobarea asociatiei si cu planul de sistematizare facut de firma de proiectare,pentru un singur proprietar firma Distrigaz face o proiectare avand in vedere toate cele 20 de ap.,asa incat toti locatarii sa poata sa aiba acces odata,candva,la aceasta conducta,inclusiv acel regulator de presiune,la problema racordarii ulterioare Distrigaz nu mai intervine,acea persoana daca vrea sa se racordeze la conducta trebuie neaparat sa ia legatura cu acel (sef)de coloana care detine actele
si sa discute problema in particular.(asa sa procedat in mai multe cazuri de pe la noi).

elis

Post by elis » 15 Nov 2004, 16:46

porsche wrote:acea persoana daca vrea sa se racordeze la conducta trebuie neaparat sa ia legatura cu acel (sef)de coloana care detine actele
si sa discute problema in particular.(asa sa procedat in mai multe cazuri de pe la noi).
Nu vad de ce sa discute in particular daca este vorba despre o conducta amplasata intr-un spatiu proprieate comuna.

maria cabau

Re: Probleme separatie gaze

Post by maria cabau » 03 Sep 2015, 08:55

buna ziua, doresc sa imi pun centrala, am acordul vecinilor de la mine din scara care au centrala deja montata. Cei de la gaz mi au spus ca imi mai trebuie un tabel cu semnaturile vecinilor din scara vecina (scara in care nu este montata nici o centrala) pentru a schimba regulatorul de gaz ( sunt dispusa sa il pletesc eu), si cu toate aste nu primesc semnaturile..... ce pot face sa pot sa imi pun centrala? e normal sa nu primesc acceptul lor?

Post Reply