vacanta judecatoreasca anul acesta?
vacanta judecatoreasca anul acesta?
va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti daca anul aceste va fi sau nu vacanta judecatoreasca. Am auzit ca datorita presiunilor de reglementarea a lucrurilor din jutitie legate de intrarea in UE, este posibil sa nu mai fie vacanta. Este adevarat? Sunt deja procese planificate pentru timpul verii?
multumesc mult.
multumesc mult.
Re: vacanta judecatoreasca anul acesta?
[quote="magdaf"]va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti daca anul aceste va fi sau nu vacanta judecatoreasca. Am auzit ca datorita presiunilor de reglementarea a lucrurilor din jutitie legate de intrarea in UE, este posibil sa nu mai fie vacanta. Este adevarat? Sunt deja procese planificate pentru timpul verii?
multumesc mult.[/quote]
Eu am avut intr-un litigiu un termen in29 mai si cand a zis presedinta de complet: 19 august
, am crezut ca nu mai aud bine. Dar auzeam.
Asa ca presupun ca vacanta va fi in iunie si iulie anul acesta
multumesc mult.[/quote]
Eu am avut intr-un litigiu un termen in29 mai si cand a zis presedinta de complet: 19 august

Asa ca presupun ca vacanta va fi in iunie si iulie anul acesta
Re: vacanta judecatoreasca anul acesta?
Mie mi s-au dat termene in luna septembrie.magdaf wrote:va rog sa-mi spuneti si mie daca stiti daca anul aceste va fi sau nu vacanta judecatoreasca. Am auzit ca datorita presiunilor de reglementarea a lucrurilor din jutitie legate de intrarea in UE, este posibil sa nu mai fie vacanta. Este adevarat? Sunt deja procese planificate pentru timpul verii?
multumesc mult.