Recomandare carti de specialitate!
Recomandare carti de specialitate!
M-ar interesa carti din domeniu juridic care sa explice procedurile, codul civil, penal cu adnotari.. eventual si spete...etc. Ceva cat mai complet si competent. Ce propuneti?

edit. all beck 2005
autori Raluca Moglan,Laura Ivanovici,Ion Matei,Mihaela Ioana Prisacaru
coordonator de. Octavia Spineanu-Matei
are si CD cu cererile, calculator tx judiciara timbru / e....buna daaar cam vreo 150-200 RON parca...

Teste grila pentru magistratura, avocatura si examenul de licenta (actualizat aprile 2006)
Autor (i): Viorel Voineag
Pret: 40,50 LEI (405.000 LEI VECHI)
Editura: JuriTest
An aparitie: 2006
Numar de pagini: 775 pagini
Starea cartii: noua
Disponibilitate: disponibila la cerere
ATENTIE! Aceasta carte nu este disponibila in stoc, ci doar la cererea clientului o putem achizitiona. Din aceasta cauza, timpul de livrare depinde de fiecare editura. Va rugam sa comandati doar daca sunteti de acord cu aceasta intarziere.
--------------------------------------------------------------------------------
Drept civil
Drept procesual civil
Drept penal
Drept procesual penal
mie mi-a cumparat-o ieri o colega de la Universitate cu 400.000
Autor (i): Viorel Voineag
Pret: 40,50 LEI (405.000 LEI VECHI)
Editura: JuriTest
An aparitie: 2006
Numar de pagini: 775 pagini
Starea cartii: noua
Disponibilitate: disponibila la cerere
ATENTIE! Aceasta carte nu este disponibila in stoc, ci doar la cererea clientului o putem achizitiona. Din aceasta cauza, timpul de livrare depinde de fiecare editura. Va rugam sa comandati doar daca sunteti de acord cu aceasta intarziere.
--------------------------------------------------------------------------------
Drept civil
Drept procesual civil
Drept penal
Drept procesual penal
mie mi-a cumparat-o ieri o colega de la Universitate cu 400.000
Io o am p-aia de-anu trecut, tot de Voineag, si e plina de aberatii... majoritatea fiind (probabil...) greseli de redactare. Oricum, partea buna e ca te trece prin materie.monica wrote:am gasit de Voineag, actualizata -aprilie 2006.
Mai am o carte (de fapt, carticica) tot de Voineag, de spete, bunicica...
voineag e bunicel pt ca vezi ce probleme se mai pot ridica in grile si iti mai atrage atentia asupra partilor pe care le-ai tratat cu superficialitate; are ceva greseli..partea proasta este pt cei care nu se indoiesc si se multumesc cu "raspunsul corect"dat acolo.
de exemplu:
suspendarea u.p. :
a)se comunica partii civile
b)nu se comunica partii civile
c)se comunica partii vatamate
raspuns corect... c)
raspunsul meu: a) si c)...gresesc?
de exemplu:
suspendarea u.p. :
raspuns corect... c)
Unul dintre a) si b) este sigur.alcali wrote:voineag e bunicel pt ca vezi ce probleme se mai pot ridica in grile si iti mai atrage atentia asupra partilor pe care le-ai tratat cu superficialitate; are ceva greseli..partea proasta este pt cei care nu se indoiesc si se multumesc cu "raspunsul corect"dat acolo.
de exemplu:
suspendarea u.p. :
raspuns corect... c)

Va rog sa-mi recomandati si mie 1,2,3 autori pt. Dr. Familiei...ma intereseaza un curs sau tratat cat mai aproape de 2006 mai ales ca au fost ceva modificari pe la adoptie.
Va multumesc MULT!
P.S. Ovidiu, sa nu te superi ca am postat si io o intrebare in topicul tau...am facut economie la intrebari
...am mai gasit deschis un topic similar si am considerat ca ar fi inutil sa mai deschid si io unul....multam pt. intelegere...
Va multumesc MULT!
P.S. Ovidiu, sa nu te superi ca am postat si io o intrebare in topicul tau...am facut economie la intrebari