Florii

Vesti de interes.
Post Reply
mariusms

Florii

Post by mariusms » 15 Apr 2006, 10:16

La multi ani tuturor celor care au nume de flori ! :cafea: :floare:

tristan

Post by tristan » 15 Apr 2006, 12:27

La multi ani!

Image

monica

Post by monica » 15 Apr 2006, 12:33

"La multi ani!" si din partea mea. :floare: :floare: :floare: :cafea: :cafea: :cafea:

fanna

Post by fanna » 15 Apr 2006, 15:01

La multi ani tuturor florilor..inclusiv mie :wink:

serafim

Post by serafim » 15 Apr 2006, 15:44

La multi ani tuturor care-si serbeaza ziua onomastica maine si sarbatori fericite respectiv florii placute sa aveti :kiss: :kiss: :kiss: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare:

lyanne91gl

Post by lyanne91gl » 15 Apr 2006, 17:33

Multumesc pentru urari si "LA MULTI ANI!" tuturor celor care isi sarbatoresc maine onomastica. :floare:

ildi

Post by ildi » 15 Apr 2006, 20:20

Florii placute si sa va aduca primavara numai bucurii!

La multi ani celor si un gand bun florilor! :floare:

wittmann

Post by wittmann » 16 Apr 2006, 08:39

Eu va urez asta...
Image

bozo

Post by bozo » 16 Apr 2006, 15:52

Multe :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: :floare: pentru cei cu nume de floare! La multi ani!

Dyana

Post by Dyana » 16 Apr 2006, 19:19

Tuturor Florilor de pe forum,mult soare si cer senin!La multi ani!(Cam tarzior m-am trezit si eu cu urarile :oops: )

indian

Post by indian » 16 Apr 2006, 22:25

fanna wrote:La multi ani tuturor florilor..inclusiv mie :wink:
Numele ce-l porti sa-ti aduca noroc. La multi ani !

fanna

Post by fanna » 21 Apr 2006, 09:07

Multumesc indian :kiss:

Post Reply