cum sa devii grefier sau ofiter de politie?

Vesti de interes.
tristan

Post by tristan » 29 Mar 2006, 14:41

am avut un prieten, cu facultatea de drept terminata. Isi doreste foarte mult sa intre in Politie.Ca ofiter.Pana una alta a zis sa mearga la agenti pana se iveste oportunitatea de a avansa :grin: . Cand a facut cererea ala de la cadre de la politie ii zice sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu are studii superioare, ca altfel nu se poate incadra ca agent.... :x

aiurel

Post by aiurel » 29 Mar 2006, 15:01

tristan wrote:am avut un prieten, cu facultatea de drept terminata. Isi doreste foarte mult sa intre in Politie.Ca ofiter.Pana una alta a zis sa mearga la agenti pana se iveste oportunitatea de a avansa :grin: . Cand a facut cererea ala de la cadre de la politie ii zice sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu are studii superioare, ca altfel nu se poate incadra ca agent.... :x
Pe scurt : ROMANISM
Cunoastem stituatia.
Fara nici o explicatie clara din partea resurselor umane din politia romana.
Asa sunt regulile.
Cei care au incercat sa intre in politie probabil ca au mai intalnit o alta ciudatenie la intocmirea dosarului: pe langa aberatiile cu B.I./C.I. + certificat de nastere, resursele umane au mai adaugat C.V.-ul + Autobiografie - in esenta ar trebui sa contina cam acelasi lucru, dar trebuiesc depuse amandoua la dosar.
Tot fara o explicatie.

valika

Post by valika » 30 Mar 2006, 13:36

tristan,prietenul tau poate sa-si ia adio de la avansare,pt ofiteri trebuie sa mai dea inca o data concurs...asta e, s-a schimbat legea.Si agentii de politie dau concurs chiar daca sunt in sistem,sa vezi caricaturi de moshi militieni pe la probele sportive :-D

luc4s

Post by luc4s » 30 Mar 2006, 19:21

Astept si eu clipa cand o sa se organizeze pe bune un concurs pentru o functie de sef. :?

aiurel

Post by aiurel » 31 Mar 2006, 08:43

Luc4s wrote:Astept si eu clipa cand o sa se organizeze pe bune un concurs pentru o functie de sef. :?

:-D :-D :-D
Asta trebuia postata la "Sa ne mai descretim fruntile".

indian

Post by indian » 31 Mar 2006, 11:52

Ma ingrijoreaza tacerea lui Comisar.... Ce-o fi cu el ? :roll:

aiurel

Post by aiurel » 31 Mar 2006, 12:15

Oare stie ceva si nu vrea sa ne spuna si noua ????!?!?!??
:lol: :lol: :lol:

tristan

Post by tristan » 01 Apr 2006, 11:30

indian wrote:Ma ingrijoreaza tacerea lui Comisar.... Ce-o fi cu el ? :roll:
a fost avansat. Nu zicea asa? Sta in chefuri acum.... :-D :-D
Nu dai o tuica Comisare? :mrgreen: :cafea:

wittmann

Post by wittmann » 02 Apr 2006, 04:43

E suparat. Nu mai intra pe forum...

lux

Post by lux » 02 Apr 2006, 10:44

Va multumesc pentru raspunsuri!:) Mi-au prins bine.
Imi pare rau Aiurel si Valika pentru experientele pe care le-ati avut iar in ce priveste supararea pe care mi-o atribue Mariuca si Orange :-? :) :lol: nu sunt suparata, absolut de loc, e in firea lucrurilor ca incepatorii sa fie luati in ras dar trece, ce nu te omoara te face mai puternic etc. Nu am vrut decat sa-mi exercit dreptul la replica:) si sper sa nu fi inceput cu stangul. Multumesc inca o data si continuarea in episodul urmator .............:)

valika

Post by valika » 03 Apr 2006, 10:36

lux, intre timp....publicitate...experientele traite la astfel de concursuri nu pot decat sa te convinga ca totusi...se poate,adevarul e ca daca esti de 10 pur si simplu n-au ce sa-ti faca,oricum fiecare sut in c.. e un pas inainte

Post Reply