Vesti de interes.
-
tristan
am avut un prieten, cu facultatea de drept terminata. Isi doreste foarte mult sa intre in Politie.Ca ofiter.Pana una alta a zis sa mearga la agenti pana se iveste oportunitatea de a avansa

. Cand a facut cererea ala de la cadre de la politie ii zice sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu are studii superioare, ca altfel nu se poate incadra ca agent....

-
aiurel
tristan wrote:am avut un prieten, cu facultatea de drept terminata. Isi doreste foarte mult sa intre in Politie.Ca ofiter.Pana una alta a zis sa mearga la agenti pana se iveste oportunitatea de a avansa

. Cand a facut cererea ala de la cadre de la politie ii zice sa dea o declaratie pe proprie raspundere ca nu are studii superioare, ca altfel nu se poate incadra ca agent....

Pe scurt :
ROMANISM
Cunoastem stituatia.
Fara nici o explicatie clara din partea resurselor umane din politia romana.
Asa sunt regulile.
Cei care au incercat sa intre in politie probabil ca au mai intalnit o alta ciudatenie la intocmirea dosarului: pe langa aberatiile cu B.I./C.I. + certificat de nastere, resursele umane au mai adaugat C.V.-ul + Autobiografie - in esenta ar trebui sa contina cam acelasi lucru, dar trebuiesc depuse amandoua la dosar.
Tot fara o explicatie.
-
valika
tristan,prietenul tau poate sa-si ia adio de la avansare,pt ofiteri trebuie sa mai dea inca o data concurs...asta e, s-a schimbat legea.Si agentii de politie dau concurs chiar daca sunt in sistem,sa vezi caricaturi de moshi militieni pe la probele sportive

-
luc4s
Astept si eu clipa cand o sa se organizeze pe bune un concurs pentru o functie de sef. :?
-
aiurel
Luc4s wrote:Astept si eu clipa cand o sa se organizeze pe bune un concurs pentru o functie de sef. :?
Asta trebuia postata la "Sa ne mai descretim fruntile".
-
indian
Ma ingrijoreaza tacerea lui Comisar.... Ce-o fi cu el ?

-
aiurel
-
tristan
-
wittmann
E suparat. Nu mai intra pe forum...
-
lux
Va multumesc pentru raspunsuri!:) Mi-au prins bine.
Imi pare rau Aiurel si Valika pentru experientele pe care le-ati avut iar in ce priveste supararea pe care mi-o atribue Mariuca si Orange

:)

nu sunt suparata, absolut de loc, e in firea lucrurilor ca incepatorii sa fie luati in ras dar trece, ce nu te omoara te face mai puternic etc. Nu am vrut decat sa-mi exercit dreptul la replica:) si sper sa nu fi inceput cu stangul. Multumesc inca o data si continuarea in episodul urmator .............:)
-
valika
lux, intre timp....publicitate...experientele traite la astfel de concursuri nu pot decat sa te convinga ca totusi...se poate,adevarul e ca daca esti de 10 pur si simplu n-au ce sa-ti faca,oricum fiecare sut in c.. e un pas inainte