cum sa devii grefier sau ofiter de politie?

Vesti de interes.
lux

cum sa devii grefier sau ofiter de politie?

Post by lux » 25 Mar 2006, 18:57

Stie cineva ce trebuie sa faci? Am incercat sa contactez pe mail si chiar telefonic institutiile care se ocupa cu asta dar..............NIMIC!!!!!!! nimeni nu vrea sa dea nici o informatie :-x
pe la ce usi sa bati?
unde sa te adresezi?
intrbarea e destul de generala dar nu e nici o suparare daca primesc un raspuns detaliat :)

bobocel

Post by bobocel » 25 Mar 2006, 19:32

pt.grefieri...prin concurs...vezi www.csm1909.ro sau www.grefieri.ro si aflii mai multe :cafea:

tristan

Post by tristan » 25 Mar 2006, 19:44

ai vrut cumva sa devii notar mai de mult? :)

sahu

Post by sahu » 25 Mar 2006, 20:49

tristan wrote:ai vrut cumva sa devii notar mai de mult? :)
cred ca i-a trecut!!! :mrgreen:

indian

Post by indian » 25 Mar 2006, 21:01

tristan wrote:ai vrut cumva sa devii notar mai de mult? :)
:-D :-D :-D

bozo

Post by bozo » 25 Mar 2006, 21:09

Mai ce rai sunteti!! :-? :lol:

olia26

Post by olia26 » 25 Mar 2006, 21:29

Sper ca nu esti aceeasi persoana care in urma cu ceva vreme intreba ce facultate trebuie sa urmeze ca sa devina notar...nu era"simpatica" deloc :!:

tristan

Post by tristan » 25 Mar 2006, 22:23

avem aici pe forum persoane avizate care te pot sfatui cum sa devii un politai de succes.
Salutari comisare....te-au avansat?.....ajuta-l si pe omul asta cum sa devina ofiter de politie..... :)

lux

Post by lux » 26 Mar 2006, 13:59

NU!!!!!!!!!!! :oops: NU am visat niciodata sa devin notar, nu am pe nimeni in interiorul acestei "bresle" ca sa-mi serveasca de trambulina asa ca sansele mele de a deveni notar sunt egale cu cele de a castiga la loto.
Cat despre intrebarea lui olia26(imi pare bine de cunostiinta) raspunsul e tot nu, sunt noua pe aici.
Aflati ca sunt sunt studenta la drept nu vreu decat sa ma informez, pentru moment, si am decis sa incerc si aici.....se pare ca nu a fost o idee prea buna dar incercarea moarte n-are :razz:
P.S. Tristan, ce te-a facut sa te gandesti tocmai la notariat, ai avut cumva asemena fantezii in tinerete si vorbesti in cunostiinta de cauza?
Din cauza asta dai dovada de un umor atat de.............debordant?

mariuca

Post by mariuca » 26 Mar 2006, 14:45

Ai ma lux nu te supara si tu asa de repede...cred ca a facut o glumita tristan, dar pana la urma s-a dovedit ca-i de buna credinta atunci cand l-a rugat pe comisar sa te informeze....

orange

Post by orange » 26 Mar 2006, 15:03

Lux draga...acum ceva vreme un individ dubios :lol: a postat un mesaj in care intreba ce trebuie sa faca el ca sa devina notar...si s-a tot facut misto pe seama respectivului, iar topicul in final a degenerat...Am cautat putin mesajele respective, dar nu le-am gasit. De asta a reactionat tristan asa, intrebarea era asemanatoare.
Nu te supara si tu acuma :-D

tristan

Post by tristan » 27 Mar 2006, 22:03

lux wrote:P.S. Tristan, ce te-a facut sa te gandesti tocmai la notariat, ai avut cumva asemena fantezii in tinerete si vorbesti in cunostiinta de cauza?
Din cauza asta dai dovada de un umor atat de.............debordant?
mda...asa am eu cateodata chef de umor debordant......In tinerete :grin: aveam fantezii dar ma inchipuiam nabab cu tolba plina de firfirei, nu notar. Vad ca tineretul din ziua de azi are aspiratii mai cumsecade! Bravo voua.... nu inteleg de ce naiba multi dintre voi vor sa se fac politai.De ce nu ai urmat Academia de Politie?Asa sigur deveneai ofiter de politie. :grin:
Conexand topicul asta al tau cu cel in care dai "eplica la ce o sa ma fac cand o sa fiu mare" imi rezerv dreptul de a cugeta la misterele existentiale..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

luc4s

Post by luc4s » 27 Mar 2006, 23:34

Lux, se mai scoate din cand in cand cate un loc de ofiter, dar e un candidat pe un loc :) (prietenii stiu de ce)
Daca vrei ca agent, cel putin la Iasi s-au scos acum 70 locuri.(din cei care au luat 80% au facultate)
In cazul in care nu ai un as in maneca, las-o balta. :fluierat:

valika

Post by valika » 29 Mar 2006, 07:57

lux, daca vrei sa fli mai multe despre incadrarile din sursa externa in politie intra pe www.politiaromana.ro-cariera-posturi vacante si ai acolo toate detaliile necesare,ce probe eliminatorii ai de trecut,ce conditii trebuie sa indeplinesti(inclusiv de specialitate,pt ca nu incadreaza doar juristi)dar parerea mea este ca daca n-ai pe nimeni undeva sus la bucuresti (IGP sau minister)mai bine stai cuminte,iti spun asta pt ca am fost si eu la un astfel de concurs la politia capitalei(fara nicio pila) si am vazut ce grile dau (ex.:in viziunea celor de la igp retinerea este de 48 ore!!!!,nu de 24 cum scrie in cod si cum am scris si eu...au fost si note de 10,deci s-au stiut grilele inainte;cand au venit raspunsurile 3 intrebari erau gresite,etc.)asa ca dupa ce dai peste 2 mil.sa-ti faci toate analizele(doar in centrele lor)si tragi tare la sport unde te fura la cronometru(eu aici n-am avut probleme ca am facut sport de performanta) si la limba straina "de circulatie internationala"(eu venisem pregatit sa dau germana si nu se dadea decat engleza sau franceza,ca germana nu e limba de circulatie internationala pentru ei, te trezesti ca-ti vin niste grile pline de surprize...astea sunt doar mici detalii despre faimoasele concursuri de indrare directa in politia romana

aiurel

Post by aiurel » 29 Mar 2006, 08:56

Am avut si eu o incercare la un moment dat la Militie.
Se pare ca faza cu "sprijinul" este suficient de reala.
Oricum, impresia ce mi-a ramas dupa acel concurs ar fi ca se doreste angajarea unor "militieni" si nu a unor "politisti".
Ordinea in care s-au sustinut probele spune destule - se incepe cu psihologicul (al carui raspuns nu a venit pana la inceputul urmatoarei probe) - la proba psihologica au fost si cateva tentative de a copia :lol: ; urmeaza proba sportiva, apoi cea de limba straina si abia la sfarsit urmeaza proba teoretica.

Post Reply