gestiune
gestiune
As avea nevoie de un sfat cu privire la un act normativ pe care sa intemeiez infiintarea unor gestiuni in firma noastra!
desemenea , daca s-a mai intalnic cineva cu asa o situatie , poate imid ati o idee sau un model cam ce trebuie sa contina decizia sociatului unic!
cu multumiri.
desemenea , daca s-a mai intalnic cineva cu asa o situatie , poate imid ati o idee sau un model cam ce trebuie sa contina decizia sociatului unic!
cu multumiri.
Cred ca te voi dezamagi. :( Nu te va salva nimeni. Practicienii nu se vor obosi sa iti raspunda. Am observat ca titlul de licentiat (e suficient) le confera un fel de superioritate, iar datorita acestui statut sunt destul de "retinuti" ca sa iti dea un sfat care sa te ajute.carmen_miha wrote:chiar nimeni sa ma salveze?????????
Sunt indivizi superocupati, superinteligenti, cu agenda plina de intalniri si procese iar cand intra pe forum nu o fac decat ca sa ne dea cu tifla, sa ne faca urechisti sau mai stiu eu cum (vezi raspunsul pe care l-ai primit).
Se pare ca doar noi, ceilalti, vom incerca sa ne ajutam unii pe altii in diferite situatii.
Iti voi raspunde la intrebari daca stiu, poate imi vei raspunde si tu, dar nu te astepta ca un "mentor" sa te ajute. Ai vazut: te trimite la munca. De parca tu nu ai munci. Sper sa ma insel si sa nu fie asa ... :(
Si, aviz amatorilor, nu va luati si de mine, ca aici nu e vorba de penal, de mentori, de studiu si de specializari. Aici e dati de stire. Si pot sa spun si eu ceea ce cred. Fara sa jignesc pe nimeni. :( :(
Dric nu fi rau !!!!!
Luciflor/ parerea mea este ca nu a postat acest mesaj in sectiunea destinata !!!
aceasta rugaminte trebuia postata ori la contabilitate ori la drept societar...la diverse, divagatii draga mea ai putine sanse sa primesti un raspuns, acestea fiind destinate mai mult destinderii decat unor teme profesionale.
si daca ceri ajutor trebuie sa dai mai multe detalii

Luciflor/ parerea mea este ca nu a postat acest mesaj in sectiunea destinata !!!
aceasta rugaminte trebuia postata ori la contabilitate ori la drept societar...la diverse, divagatii draga mea ai putine sanse sa primesti un raspuns, acestea fiind destinate mai mult destinderii decat unor teme profesionale.
si daca ceri ajutor trebuie sa dai mai multe detalii

am revenit!
va rog eu sa nu va enervati!
nu e cinstit sa ma trimiti la munca, pentru ca muncecs din greu, dar uneori, dau peste probleme pe care nu le pot rezolva, si mai postez si eu aici in speranta ca voi, prieteni invizibili, mai imi intindeti o mana!
dar voi va apucati sa va certati! of!
detalii?
am un nou director economic, care nu stiu ce puii mei de limba vorbeste, dar eu n-o pricep!
m-a chemat "in chambers" si mi-a zis sa fac niste decizii de infiintare a unor gestiuni in firma noastra, in numar de 5 , un centrala si patru mai mici,de materiale, baza productie etc!
ok intreb si...atributiuni alea alea?
el zice: pai cauta si tu prin legi, ca nu stiu...si sa faci comisie de receptie pt fiecare?
8O
no acuma , ma puteti ajuta sau ba!? excuse my ignorance!
nu e cinstit sa ma trimiti la munca, pentru ca muncecs din greu, dar uneori, dau peste probleme pe care nu le pot rezolva, si mai postez si eu aici in speranta ca voi, prieteni invizibili, mai imi intindeti o mana!

detalii?
am un nou director economic, care nu stiu ce puii mei de limba vorbeste, dar eu n-o pricep!
m-a chemat "in chambers" si mi-a zis sa fac niste decizii de infiintare a unor gestiuni in firma noastra, in numar de 5 , un centrala si patru mai mici,de materiale, baza productie etc!
el zice: pai cauta si tu prin legi, ca nu stiu...si sa faci comisie de receptie pt fiecare?
8O
am revenit!
detalii?
8O

detalii?
8O
Draga carmen, nu te necaji... obisnuieste-te sa traiesti si cu asta
Temei legal : L22/69 si L 54/94.
Bun ai de facut 5 gestiuni:
- numesti prin decizie 5 gestionari
-inventariezi bunurile din fiecare viitoare gestiune intocmesti un p.v. de predare-primire catre fiecare gestionar.
-poti sa intocmesti si o fisa a postului in care scrii atributiile fiecarui gestionar, dar cu sau fara fisa gestionarul raspunde fiind prezumat in culpa ptr. lipsurile din gestiune. ptoi saceri garantii .
Mai sunt si alte amanunte: dc la o gestiune au acces 2 gestionari, unul este considerat gest. de drept altul gest. de fapt, raspunderea se angajeaza proportional cu culpa fiecaruia si-apoi al naibii de greu sa stabilesti care cat de vinovat ii.
iti doresc succes!
ps scriu din practica si experienta de mult incercate ( pe vremea aia mai erau in vigoare si niste HCM -uri)asa ca dc. gresesc sa ma corecteze cineva.
Temei legal : L22/69 si L 54/94.
Bun ai de facut 5 gestiuni:
- numesti prin decizie 5 gestionari
-inventariezi bunurile din fiecare viitoare gestiune intocmesti un p.v. de predare-primire catre fiecare gestionar.
-poti sa intocmesti si o fisa a postului in care scrii atributiile fiecarui gestionar, dar cu sau fara fisa gestionarul raspunde fiind prezumat in culpa ptr. lipsurile din gestiune. ptoi saceri garantii .
Mai sunt si alte amanunte: dc la o gestiune au acces 2 gestionari, unul este considerat gest. de drept altul gest. de fapt, raspunderea se angajeaza proportional cu culpa fiecaruia si-apoi al naibii de greu sa stabilesti care cat de vinovat ii.
iti doresc succes!
ps scriu din practica si experienta de mult incercate ( pe vremea aia mai erau in vigoare si niste HCM -uri)asa ca dc. gresesc sa ma corecteze cineva.