caz real

Vesti de interes.
Post Reply
procuror_G

caz real

Post by procuror_G » 26 Nov 2005, 20:53

buuun, am inteles....vreti cazuri reale....poate unii dintre voi ati auzit de acest caz. Rautatile unora ma lasa rece !

Cu ceva timp in urma, o anume doamna (d-soara) "Madalina" a avut o relatie cu un barbat, iar din aceasta relatie rezulta un baietel. Madalina...la momentul nasterii copilului nu era casatorita. Tatal natural al copilului nevrand sa-l recunoasca, dispare chiar inainte de nasterea acestuia, asa incat...dupa nastere...pe certificatul de nastere al copilului in dreptul numelui parintilor, ca mama este trecuta d-na Madalina iar ca tata_necunoscut.
Dupa un timp, Madalina isi face schimbare de sex, devenind astfel barbat, schimbandu-si numele (si buletinul) din Madalina in Madalin. Intr-o zi Madalin se indragosteste de o doamna si se casatoreste iar din aceasta casatorie rezulta un alt copil.
Acum, pt.primul copil al fostei doamne Madalina....cine-i mama si cine-i tatal avand in vedere ca certificatul de nastere al primului copil nu s-a schimbat !!!
(baietelul are in prezent 11 ani iar cand doamna M. si-a schimbat sexul, copilul avea 5-6 ani)
:cafea: :cafea: :cafea:

dricaru

Post by dricaru » 27 Nov 2005, 10:56

super spetza!
Sa mai vii cu dnastea!
Acum plec sa joc un counterstrike!

dibmar

Post by dibmar » 28 Nov 2005, 01:10

Pe bune,chiar esti.........procuror????????????????????????????

gavril

Post by gavril » 28 Nov 2005, 01:36

daca de maine ma va chema Valentina .. asta inseamna ca voi fi si femeie ?? Nop.

Lasa-ne cu SF-urile astea. Cum mama ma-sii din a 2-a "indragosteala" sa rezulte un copil daca Madalina/Madalin e femeie ?? 8O

Pt. primul copil va ramane mama .. aceasta d-na Madalin .. iar pt. al 2-lea copil nu va ramane nimic .. pt. ca nici nu este parinte. Poate ca acea doamna de care s-a indragostit d-na Madalin .. era inainte un Gheorghe sau un Grigore .. etc. si asa a putut rezulta .. ce a rezultat ( saracu copil ! ).

gavril

Post by gavril » 28 Nov 2005, 01:37

dricaru wrote:Acum plec sa joc un counterstrike!
eu doar am terminat de jucat.. CS ! :)

fuji

Post by fuji » 28 Nov 2005, 08:03

:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Auzi tu, procurorule, ala/aia care l-a nascut este ma-sa. Adicatalea madalina madalinoasa care s-a madalinit in madalin.... :-D

comisar

Post by comisar » 29 Nov 2005, 10:02

Speta de SF, cred ca este ultima pe anul acesta,La multi ani !!

student_com

Post by student_com » 29 Nov 2005, 19:56

Tare spetza , numai ca e postata greshit ...
Pe un forum de inginerie genetica facea "record de audientza". :lol:

moni1986

Post by moni1986 » 04 Jan 2006, 23:45

in ultimul timp s-au facut multe cercetari...din care rezulta copii
tu stii cum?? :grin:

Post Reply