Comunitatea Nationala de Informatii
Comunitatea Nationala de Informatii
Ce parare aveti de infiintarea CNI? Ma refer in primul rand dpdv legal, dar si sub alte aspecte.
"Din punct de vedere legislativ, presedintele a ocolit varianta aprobarii infiintarii CNI printr-o lege care sa treaca prin Parlament sau printr-o hotarare de Guvern si a ales varianta unei hotarari emise de CSAT."
Despre legalitatea acestei hot ce sa mai comentam.- Nu avem ce! Asa a inceput si alt personaj de trista amintire din istoria zbuciumata a patriei noastre.
Se cunoaste deja dragostea nefireasca manifestata de tovarasul Basescu pentru serviciile secrete.
Atentie ce vorbiti la telefon, si mai ales ce postati in legatura cu mult iubitul nostru presedinte.
Privirea lui cu reflexe bahice nu este dintre cele mai prietenoase.
Felicitari imense pentru rezultatele obtinute in Franta.
Ne-au ignorat din nou frantuzii
Si au si de ce! POLITICA EXTERNA A ECHIPEI DE "PROFESIONISTI" A LUI BASESCU A DEVENIT DE LA PENIBILA LA ANTINATIONALA
Despre legalitatea acestei hot ce sa mai comentam.- Nu avem ce! Asa a inceput si alt personaj de trista amintire din istoria zbuciumata a patriei noastre.

Atentie ce vorbiti la telefon, si mai ales ce postati in legatura cu mult iubitul nostru presedinte.

Felicitari imense pentru rezultatele obtinute in Franta.

Ideea este buna,nu prea are importanta cum se constitie,important este sa fie,problema care se pune este pe mina cui ajung aceste informatii,daca trece prin 10 miini pana ajunge la presedinte atunci numai este informatie ci stire.
Eu cred ca ar trebui imbunatatit profesionalismul cadrelor specializate in informatii,cei buni au fost dati afara de adeptii d-lui Witman si acum ne incaleca toti cum vor si la orce ora.
Sunt multe de spus despre acest domeniu al informatilor dar ma abtin pentruca incalc atributiunile de serviciu
Eu cred ca ar trebui imbunatatit profesionalismul cadrelor specializate in informatii,cei buni au fost dati afara de adeptii d-lui Witman si acum ne incaleca toti cum vor si la orce ora.
Sunt multe de spus despre acest domeniu al informatilor dar ma abtin pentruca incalc atributiunile de serviciu
concentrarea puterii decizionale asupra activitatii tuturor serviciilor secretein mana unui grup de oameni si/sau a unui om nu poate aduce decat probleme
nu cunosc limitele de interventie a presedintelui asupra CNI dar sustinerea ideii ca activitatile acetei institutii sunt controlate de parlament, cand avem un parlament asa cum il stim si il vedem, lasa mult de dorit
MARE ATENTIE
nu cunosc limitele de interventie a presedintelui asupra CNI dar sustinerea ideii ca activitatile acetei institutii sunt controlate de parlament, cand avem un parlament asa cum il stim si il vedem, lasa mult de dorit
MARE ATENTIE