AHO wrote:Tristane, si eu sunt de acord cu ainsof .
Dar in acelasi timp cred ca ai un fond bun. Mi-ar pare rau sa pleci ! Dar ca sa ramai tren sa te simti bine si ca sa te simti bine tren sa te adaptezi!
Eu nu te votez ptr. ca, ai dreptate, sunt altii m.buni de la care putem invata si eu si tu, asa ca stai linistit.
iti multumesc AHO pentru aprecieri , chiar mi-a dat o lacrima.
Stau linistit sa stii. Nu am de ce sa-mi fac griji!

Domnilor se cistiga ceva totusi? Atunci se schimba datele problemei
Scuza-mi indrazneala AHO, de nimuric insipid ce sunt! La ce sa ma adaptez?
La topicurile unde numai unii (care se cunosc) dezbat problemele iar cind intervine si altcineva cu o parere, gasca respectiva sare cu ciomagul pe el? Altii care se cred mai superiori nu fac aprecieri, numai ignora parerile celor care au avut "indrazneala" sa intervina. Probabil nu au atitea stele pe umar

De parca astea ar semnifica ceva (profesionalism). Personal am renuntat la a-mi da cu parerea la problemele juridice. Am fost taxat in fel si chip. Asa ca ii las pe cei care cred ca acest forum este al lor sa il foloseasca asa cum cred de cuviinta.
A si inca ceva..... Cind o parere mai avizata decit un "umar plin de stele (verzi)" ii spune ca a gresit si sa nu emita aberatii in continuare ca omul care a cerut sfatul poate sa sufere, i se raspunde cu sintagma : "Eu stiu din practica" . Si ca un facut mai intervin citiva "generali" si "colonei" sa il sustina.
Domnule Aho (personal te apreciez) ma simt bine sa stii, dar refuz sa ma adaptez. Nu imi plac gastile, ce sa-i faci!
Multumiri pentru ajutor celor care au avut bunavointa sa imi raspunda la problemele ridicate de mine. In special Kinga, Sechemet (chiar daca am avut o contra cu el), si Norocel. Poate uit pe cineva dar il rog sa nu se supere.
Spor la vot.......si la stele.