as putea fi respinsa?

Vesti de interes.
Post Reply
tia

as putea fi respinsa?

Post by tia » 26 Oct 2005, 14:42

Zilele acestea mi_am depus dosarul in vederea sustinerii examenului in avocatura,si mi s-a comunicat ca saptamana viitoare voi fi chemata la un interviu cu decanul baroului.Nu stiam ca e prevazut si un interviu inainte de sustinerea probelor prevazute in regulament.Mi_ar putea fi respinsa cererea?In ce consta acest interviu?Stie cineva?Multumesc.

marylin

Post by marylin » 26 Oct 2005, 16:26

In ce oras?
Regulamentul, statutul nu prevede nimic, asa ca....

tia

as putea fi respinsa?

Post by tia » 26 Oct 2005, 17:20

In Vaslui.Ma gandesc ca e doar o formalitate!Am inteles ca ar fi intrebari de genul:ce perspective aveti?Aveti un indrumator?!Deci probabil e doar o intrevedere formala!Am presupus doar,ce va fi vom vedea. :floare:

femme

Post by femme » 26 Oct 2005, 17:29

E prima data cand aud de asa ceva.

kko

Post by kko » 27 Oct 2005, 07:36

Vrea sa te vada si sa te intrebe, probabil, cu ce te ocupi si cat castigi...Cu ce se ocupa mami si tati si cat castiga ei...daca ai casa si masina, daca esti maritata sau logodita...Chestii din astea simple si colaterale....PAREREA MEA :mrgreen:

simmy

Post by simmy » 27 Oct 2005, 12:25

Cei din Baroul orasului meu inca nu s-au hotarat cum sa sustina examenul ... ce sa mai vorbesc de interviuri. N-am auzit de asha ceva.
Sa ne spui si noua cum a fost.
Desi in regulament e prevazut faptul ca metodologia de organizare a examenului va fi afisata cu 30 de zile inainte de data examenului, mi s-a spus ca vom afla saptamana viitoare.
Eu credeam ca regulamentul asta inseamna ceva, dar se pare ca nu ... mai ales ca alte barouri mai vor si interviu inainte? Ce spera sa afle?
Poate vor sa stie cat sa-ti ceara, sau cat esti dispus sa oferi ...
Cine stie ...
Oricum multa bafta la interviu!
:floare: :floare: :floare:

tia

as pute fi respinsa?

Post by tia » 27 Oct 2005, 21:32

Am sa revin sa va spun cum a fost!Cat despre ce a spus domnul KKO sincer nu m_am gandit la asta!Probabil nu mi_am pierdut definitiv increderea in oameni Cred ca sunt de moda veche.Oricum daca e asa cum am mai auzit,bani nu am .Deci daca nu iau prin forte proprii ,sa_mi fie de bine!!!!!!!!!!

Post Reply