Prea multe intrebari pentru un singur caz

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
nicuvar

Post by nicuvar » 26 Sep 2005, 14:18

Pai, eu am tinut mortis sa fac instanta sa considere cauza comerciala: notificarea intocmita conform disp. imperative ale art.720^1, eu am fost asociat la SC respectiv, am cesionat partile sociale, organele fiscale au gasit nereguli pentru perioada cat am fost eu administrator si am semnat si o declaratie ca suport orice debite pentru acea perioada. Am considerat ca daca o las pe civil nu am nici o sansa.
Pana acum a fost OK. Am castigat, dar motivarea tribunalului a fost gresita si am ajuns la rejudecare. Aici au aparut problemele.
Cred ca acum, cel mai bine, e sa invoc nulitatea. Multumesc mult.
Ce a fost, a fost. Nu mai pot schimba.

nicuvar

Post by nicuvar » 28 Sep 2005, 14:16

Azi am avut primul termen la recurs. A fost exact asa cum ati prevazut: recursul meu a fost prea stufos, instanta nu l-a citit. Ne-au intrebat pe noi ce mai solicitam, nu ne multumim cu 20 de milioane?
Au incercat apoi sa ma pacaleasca, cu modificarile aduse codului de procedura civila. I-am atentionat ca recursul a fost introdus inainte de Legea 219, nu se aplica. S-au mai inmuiat. Cand le-am aratat ca am si completari (am invocat nulitatea absoluta), va rog sa ma credeti, au ramas cu gura cascata. Nu se asteptau la asa ceva. Voi sunteti de "vina". :kiss:
De la voi am invatat sa nu ma las intimidat de instanta.

nicuvar

Post by nicuvar » 01 Feb 2006, 14:25

Ieri am avut ultimul termen.
Azi am fost la condica si am aflat ca: Instanta admite recursul, respinge actiunea reclamantei, definitiva si irevocabila.
Va multumesc. Am invatat de la voi multe. Ce, cum si cat sa spun in instanta. Nici prea mult, nici prea putin.
Mai mult, concluziile scrise le-am primit de la voi. Inca o data, mii de multumiri. :aplauze: :aplauze: :aplauze: :floare: :floare: :floare: :kiss: :kiss: :kiss: :cafea: :cafea: :cafea:

kinga

Post by kinga » 01 Feb 2006, 15:13

FELICITARI. :aplauze: :aplauze: :aplauze: :kiss: :kiss:

Post Reply