Am intentat actiunea de divort in urma cu o sapt in care am cerut si incredintarea copilului sotia neavand conditii pt a locui.
In urma cu doua zile printr-o cunostinta a cunoscut un domn care i-a oferit gratuit o camera la el in vila in schimbul menajului.Domnul acesta este si el tot in divort cu sotia sa avand din cate am inteles 2 copii.
Aici imi pun intrebarea "Oare ce fel de om este si in ce conditii se va muta fetita mea de 1 an avand in vedere ca si el este in divort iar copiii lui (copii de gradinita) impreuna cu mama au ales sa nu mai stea cu el intr-o vila in conditii foarte bune din Bucuresti?"
Aici vine intrebarea juridica:
Cum as putea eu afla mai multe informatii despre aceasta persoana si despre conditiile in care sta copilul meu fara sa ii creez probleme acestui domn(protectia copilului)?
As putea avea acces prin avocat la procesul de divort in care este implicat in care este implicat pt a vedea motivele pt care sotia sa a parasit domiciliul?
Daca, doamne fereste, sotia dansului a avut motive intemeiate de a parasi domiciliul legate de siguranta si protectia copiilor cum as putea eu actiona rapid in interesul copilului meu?
As dori daca se poate un raspuns cat mai urgent deoarece nici sotia mea nu il cunoaste decat de 2 zile(19.sept) iar azi 21 septembrie se va muta la el.
divort-mutare mama cu copil
Fara suparare,dar daca este atat de ingrijorat de soarta copilului tau,ai putea sa-l lasi sa locuiasca unde statea si pana acum,cu tot cu mama lui,chiar daca asta ar presupune sa te muti tu.Nu avocatul sau detectivul particular ar rezolva confortul si suguranta copilului tau.
Nu cred ca instanta ar incredinta tatalui un copil de 1 an,doar pe motivul invocat de tine;mama tot nu sta in strada.
Si ca sa-ti raspund si la intrebari,da,poti,printr-un avocat sa ajungi la dosarul de divort al respectivului.Iar problemele nu le rezolvi inainte de a aparea.
Sfat si recomandare:nu mai posta de mai multe ori acelasi mesaj,in sectiuni diferite.
Nu cred ca instanta ar incredinta tatalui un copil de 1 an,doar pe motivul invocat de tine;mama tot nu sta in strada.
Si ca sa-ti raspund si la intrebari,da,poti,printr-un avocat sa ajungi la dosarul de divort al respectivului.Iar problemele nu le rezolvi inainte de a aparea.
Sfat si recomandare:nu mai posta de mai multe ori acelasi mesaj,in sectiuni diferite.
Nu am de ce sa ma supar , dar cred ca s-a inteles gresit.AllyMcBeal wrote:Fara suparare,dar daca este atat de ingrijorat de soarta copilului tau,ai putea sa-l lasi sa locuiasca unde statea si pana acum,cu tot cu mama lui,chiar daca asta ar presupune sa te muti tu.
Eu si sotia mea nu mai locuim de 2 luni impreuna, ea locuieste la bunica ei iar eu la parintii mei. Eu o las sa stea in continuare unde doreste( nu am facut nici un fel de presiuni asupra ei -protectia copilului sau sa ma duc sa iau copilul fara acordul ei desi pana la o hotarare judecatoreasca as putea face acest lucru) dar la bunica ei nu are caldura si nici apa calda.
Este doar decizia ei de a se muta.
Stiu ca sansele de a obtine incredinterea copilului sunt minime dar atata timp cat consider ca eu pot sa-i ofer conditii mai bune de crestere si educare e dreptul meu sa cer.
Ally, de cand am postat pe forum problema mea tu tot timpul ai avut comentarii oarecum sarcastice dar din punct de vedere juridic au fost OK.
Oare toti barbatii care divorteaza sunt nunorociti, curvari, betivi carora nu le pasa de copii iar femeile sunt mame eroine care se sacrifica pt binele copiilor?
nu nu toti sunt aa cum i ai numit dar inainte de toate trebuia sa te gandesti daca poti sa ti asumi responsabilitatea unei familii si sa faci totul ca ea sa ramana unita
Pentru unii ca voi sau ca ele raman atati copii nevinovati cu sechele tot restul vietii
scuze ca m am bagat dar asta este adevarul
Lasati drepturile omului de care se leaga toti,drepturile copilului cine le apara el saracu nu poate spune nimic prin ce trece si nu se poate apara,
Legile sunt cum sunt si degeaba sunt
Nu lelea trebuie sa hotarasca ce este mai bine ptr familia pe care ai creeat o ci tu
Incearca sa fii realist si schimba situatia ptr ca inca poti.
Vei fii blestemat toata viata de copilul nevinovat
Mama ta asa a procedat cu tine?
Pentru unii ca voi sau ca ele raman atati copii nevinovati cu sechele tot restul vietii
scuze ca m am bagat dar asta este adevarul
Lasati drepturile omului de care se leaga toti,drepturile copilului cine le apara el saracu nu poate spune nimic prin ce trece si nu se poate apara,
Legile sunt cum sunt si degeaba sunt
Nu lelea trebuie sa hotarasca ce este mai bine ptr familia pe care ai creeat o ci tu
Incearca sa fii realist si schimba situatia ptr ca inca poti.
Vei fii blestemat toata viata de copilul nevinovat
Mama ta asa a procedat cu tine?