Decizia Curtii de Apel nr.x/2003-:"Constata nulitatea absoluta a contractului de vanzare-cumparare nr.- xxx/1997 -incheiat intre ...,avand ca obiect ap...inscris in c.f.nr,...nn
-contr.meu are o litera in plus la nr.si este incheiat in 1998,
-nu a fost inscris in c.f.
Am facut contest . in anulare ,revizuire,am aratat eroarea materiala pe toate caile in toate procesele , mi s-a respins totul,in schimb reclamantii fac o cerere de indreptare /2004 (in timp ce eu aveam Cont.in anulare pe rol),si li se da o INCHEIERE (anexa la decizie)/2005 prin care se modifica anul din 1997 in 1998 al contr.
La aceasta incheiere si dec.am facut recurs si este pe rol .
Intrebarile mele:
1.nu trebuia data incheierea in temeiul art.281 indice 1 sau chiar indice 2 ?
2.in ce baza a schimbat instanta anul?-din moment ce reclamantii asa au cerut nnANULAREA CONTR.../1997nnsi asa s-a discutat si in instanta tot timpul anul 1997 -(sustinand ca am incalcat H.G.11/1997...)
3.nu era un termen pt.asta?
4.pe acest motiv am cerut eu rejudecarea-intrucat daca se tinea cont de data inch.contr.alta era solutia -de ce mie mi s-a respins pe motiv ca nu este EROARE MATERIALA ?
Indreptarea unei decizii art. 281 (2) C.pr.civ.
Ai facut si cerere de indreptate a erorii materiale sau doar contestatie in anulare si revizuire?
Cand spui nu a fost inscris in CF la ce te referi la contract, la imobil, la dreptul tau de proprietate?
Daca identificare in dispozitivul sentintei coincide cu identificarea din cererea de chemare in judecata si din minuta atunci nu este eroare materiala si in mod gresit s-a admis cererea de indreptare a erorii materiale.
Cand spui nu a fost inscris in CF la ce te referi la contract, la imobil, la dreptul tau de proprietate?
Daca identificare in dispozitivul sentintei coincide cu identificarea din cererea de chemare in judecata si din minuta atunci nu este eroare materiala si in mod gresit s-a admis cererea de indreptare a erorii materiale.
In sfarsit o veste buna deci am dreptate .MERSI MULT EXCALIBUR.
Deci eu am facut revizuirea si cont.in anulare , mi s-au respins .
Recl. au facut cererea de indreptare (2004), li s-a admis dupa 7 luni de la introducerea cererii ,prin " INCHEIERE (anexa la decizia civila nr../2003), Camera de Consiliu din data de..../2005"-C.A.-Nr.contr.si data sunt gresite si in cererea de chemare in jud.si in considerentele deciziei si in dispozitiv, desi in considerentele sent.jud.si dec.trib.este precizat nr.si data corecte si faptul ca contractul este legal.-
Nu a fost inscris in C.F. ap.-a fost notata doar cererea de iesire din indiviziune.
SI DACA NU E ERORE MAT.ATUNCI CE ESTE?pt ca eu sunt ,totusi (in acte )evacuata!
TE ROG MULT AJUTA-MA ,VA ROG DE FAPT PE TOTI !-ca nu mai stiu ce sa fac,dati-mi solutia.
Deci eu am facut revizuirea si cont.in anulare , mi s-au respins .
Recl. au facut cererea de indreptare (2004), li s-a admis dupa 7 luni de la introducerea cererii ,prin " INCHEIERE (anexa la decizia civila nr../2003), Camera de Consiliu din data de..../2005"-C.A.-Nr.contr.si data sunt gresite si in cererea de chemare in jud.si in considerentele deciziei si in dispozitiv, desi in considerentele sent.jud.si dec.trib.este precizat nr.si data corecte si faptul ca contractul este legal.-
Nu a fost inscris in C.F. ap.-a fost notata doar cererea de iesire din indiviziune.
SI DACA NU E ERORE MAT.ATUNCI CE ESTE?pt ca eu sunt ,totusi (in acte )evacuata!
TE ROG MULT AJUTA-MA ,VA ROG DE FAPT PE TOTI !-ca nu mai stiu ce sa fac,dati-mi solutia.
1. Cum a fost notata cererea de iesire din indiviziune daca apartamentul nu este intabulat?
2. Daca nu este eroare materiala, atunci se poate cere lamururirea dispozitivului sau completarea dar in speta ta, nu cred ca merge nici una din aceste cereri (am inteles ca instanta s-a pronuntat asa cum a cerut reclamanta).
Daca asa stau lucrurile si se incearca punerea in executare poti face contestatie la executare, dovedind ca nu exista identitate intre obiectul sentintei si cel al executarii.
3. Este taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare ciudat ca ai fost evacuata pe calea ordonantei presedintiale.
Ar fi fost posibil acest lucru numai in cazul in care nu aveai nici un titlu, nu si in cazul in care titlul era contestat.
3. Cum a fost posibila disjungerea cererii tale de cea principala?
Cum a motivat instanta disjungerea?
2. Daca nu este eroare materiala, atunci se poate cere lamururirea dispozitivului sau completarea dar in speta ta, nu cred ca merge nici una din aceste cereri (am inteles ca instanta s-a pronuntat asa cum a cerut reclamanta).
Daca asa stau lucrurile si se incearca punerea in executare poti face contestatie la executare, dovedind ca nu exista identitate intre obiectul sentintei si cel al executarii.
3. Este taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaare ciudat ca ai fost evacuata pe calea ordonantei presedintiale.
Ar fi fost posibil acest lucru numai in cazul in care nu aveai nici un titlu, nu si in cazul in care titlul era contestat.
3. Cum a fost posibila disjungerea cererii tale de cea principala?
Cum a motivat instanta disjungerea?
1.Este o casa cu mai multe ap.,nedezmembrate,exista un C.F.pe toata casa ,in ac.cf am notat ...-(dar mie mi s-a spus ca nu se poate face intab.fara iesirea din indiviziune,iar mai pus pe ganduri.)
2.Care este termenul pt."lamurirea dispozitivului"?
S-a executat deja ,exista un pr.-vb.de evacuare.Am facut am aratat ca nu exista...si ca exista multe ilegalitati in ..."tot".
3.Sa inteleg ca nu ma crezi?(este clar ca procesul pt. ac. casa intra la -corupti-,dar pt.mine chestia tare este asa cum am mai aratat,acelasi judecator respinge ordonanata fata de fam.mea, zau ca nu stiu de ce ? o fi avut mustrari de constiinta,sau si-a dat seama ca a gresit -(.fam.nu are titlu.)
Cred ca te-am zapacit de tot iar,iti multumesc mult de tot,sa sti ca si simplele intrebari cate-o-data fac bine,nu mai vorbesc de raspunsuri.
2.Care este termenul pt."lamurirea dispozitivului"?
S-a executat deja ,exista un pr.-vb.de evacuare.Am facut am aratat ca nu exista...si ca exista multe ilegalitati in ..."tot".
3.Sa inteleg ca nu ma crezi?(este clar ca procesul pt. ac. casa intra la -corupti-,dar pt.mine chestia tare este asa cum am mai aratat,acelasi judecator respinge ordonanata fata de fam.mea, zau ca nu stiu de ce ? o fi avut mustrari de constiinta,sau si-a dat seama ca a gresit -(.fam.nu are titlu.)
Cred ca te-am zapacit de tot iar,iti multumesc mult de tot,sa sti ca si simplele intrebari cate-o-data fac bine,nu mai vorbesc de raspunsuri.