lucrare dizertatie
Prieteni, va rog frumos. Asemenea discutii nu au nici un rost, nici aici nici in alta parte.
Pierde in primul rand autorul subiectului, care va si roaga:
Nu va mai ciondaniti mey. Ce tot aveti?!
Pierd si ceilalti, vor sa afle ceva din aceste subiecte, nu certuri...
Ganditi-va si la mine, ce sa fac:
"Moderatorul nu trebuie sa dea nici o explicatie atunci cand sterge mesaje care:
...
- contin barfe sau discutii pe alte teme, dar nu se afla in subforumul "Barfe"."
Faceti va rog pace. Nu castiga nimeni.
De pierdut, pierde toata lumea.
Pierde in primul rand autorul subiectului, care va si roaga:
Nu va mai ciondaniti mey. Ce tot aveti?!
Pierd si ceilalti, vor sa afle ceva din aceste subiecte, nu certuri...
Ganditi-va si la mine, ce sa fac:
"Moderatorul nu trebuie sa dea nici o explicatie atunci cand sterge mesaje care:
...
- contin barfe sau discutii pe alte teme, dar nu se afla in subforumul "Barfe"."
Faceti va rog pace. Nu castiga nimeni.
De pierdut, pierde toata lumea.
amandoi sunt vinovati .. si totusi ... nu are legatura cu ceea ce i-am atras atentia lui comisar.In plus te rog sa-mi spui cu ce e mai vinovat un student care cumpara lucrarea de disertatie de la profesor decat un profesor care publica lucrarea de disertatie a unui student semnand pe ea ca si cand ar fi a lui?
de multe ori sistemul se confunda .. cu interactiunile sociale .. relatiile dintre oameni ... Asta e sistemul !!! Nu ne pacaleste sistemul pe noi .. si noi ... ne pacalim unii pe altii ..Cine inseala sistemul? sistemul este cel care ne inseala pe noi numai tu nu stii inca chestia asta
Asa cum am zis si inainte .. nu se reduce totul la o situatie particulara .. asa cum ai facut tu paralelA .. cu studentul punandu-si numele pe lucrarea unui alt student .. CI E O PROBLEMA DE PRINCIPIU !!!! Principiul se numeste : Fi corect in viata ! Asta include .. si de a nu Nu insela pe altii ... Iar prejudicul nascut poate fi si unul moral ...
Toate sunt chestiuni de principiu .. De ce refuzi sa le vezi ?!!?
comisar:
te asigur ca nu asta a fost scopul. Adica acela de a te impresiona.Am vazut prea multe in activitatea mea si nu prea ai cu se sa ma impresionezi.
Nu .. uita .. ca omul cat traieste invata ... si deci poate fi impresionat .. chiar si de cineva mai tanar .. Sau excluzi varianta asta ?
comisar :
ai idee cate comentarii pot face ... pe langa o replica ca aceasta ? ai idee cate paralele sau cate lucruri, indirect, pot deduce ?... smecherii ca tine sunt peste tot si n-au nici o valoare.
Nu cred ca ai idee.. caci altfel nu ai fi scris aceste cuvinte ..
Iti fac o favoare .. si ma abtin .. sa iti dau o replica ...
hai sa incercam sa punem punct .. subiectului.
Dragi colegi Gavril nu merita sa va luati de el !!!!Si-a exprimat doar o parere, o opinie iar nu uitati.... toti avem dreptul la o opinie si de a ne exprima in acest sens !
Matiz a cerut PARERI
si a primit parerea fiecaruia din voi, de ce trebuia atacat Gavril ? pt. propria lui parere ?
da intradevar sistemul este corupt dar...oare cine a corupt sistemul ? daca ar exista mai multi tineri care ar gandi ca si Gavril, in sensul de a fi corect, cinstit, ononest si nu doar cu tine insuti ci si cu cei din jur....am reusi sa schimbam o mentalitate inradacinata pe plaiurile noastre !!!
Poate gresesc si eu dar:
- consider ca daca vreau sa fiu respectata si daca doresc sinceritatea, corectitudinea, onestitatea celor din jur, trebuie in primul rand ca eu sa ma port ca atare, ca apoi sa pot sa am aceste pretentii de la cei care ma inconjoara.
Iar prin - a cumpara - lucrarea de dizertatie consider ca-ti furi singur caciula...este o munca de cercetare, prin care trebuie sa demonstrezi celor din comisie ca prin acea lucrare tu ti-ai adus o importanta contributia in dezvoltarea acelui domeniu sau in clarificarea problematicii acelui domeniu...chiar daca dupa "profesorul " iti fura lucrarea....si o vinde sau...o semneaza cu numele lui...tu poti dovedi plagiatura in orice moment...ca doar ai o data pe acea lucrare.....iar el nu va pute sa o vanda sau sa o publice anterior datei tale de sustinere...
parerea mea !!!
Unde mai pui ca la sustinerea unei "dizertatii " te pot intreba verzi si uscate toti membrii comisiei -prin actualizarea problematicii tratate la modificarile sau reactualizarile legislative pana in ziua sustinerii, or daca tu ti-ai scris singur-singurel lucrarea vei stii !!! sa raspunzi la orice intrebare, iar daca nu .... vei sta sa-ti storci creierii ca acel mic amanunt la care face d-nul X referire chiar apare in lucrarea ta ?!?
PAREREA MEA !!!!! NU DATI CU PIETRE !!!!
Matiz a cerut PARERI
si a primit parerea fiecaruia din voi, de ce trebuia atacat Gavril ? pt. propria lui parere ?
da intradevar sistemul este corupt dar...oare cine a corupt sistemul ? daca ar exista mai multi tineri care ar gandi ca si Gavril, in sensul de a fi corect, cinstit, ononest si nu doar cu tine insuti ci si cu cei din jur....am reusi sa schimbam o mentalitate inradacinata pe plaiurile noastre !!!
Poate gresesc si eu dar:
- consider ca daca vreau sa fiu respectata si daca doresc sinceritatea, corectitudinea, onestitatea celor din jur, trebuie in primul rand ca eu sa ma port ca atare, ca apoi sa pot sa am aceste pretentii de la cei care ma inconjoara.
Iar prin - a cumpara - lucrarea de dizertatie consider ca-ti furi singur caciula...este o munca de cercetare, prin care trebuie sa demonstrezi celor din comisie ca prin acea lucrare tu ti-ai adus o importanta contributia in dezvoltarea acelui domeniu sau in clarificarea problematicii acelui domeniu...chiar daca dupa "profesorul " iti fura lucrarea....si o vinde sau...o semneaza cu numele lui...tu poti dovedi plagiatura in orice moment...ca doar ai o data pe acea lucrare.....iar el nu va pute sa o vanda sau sa o publice anterior datei tale de sustinere...

Unde mai pui ca la sustinerea unei "dizertatii " te pot intreba verzi si uscate toti membrii comisiei -prin actualizarea problematicii tratate la modificarile sau reactualizarile legislative pana in ziua sustinerii, or daca tu ti-ai scris singur-singurel lucrarea vei stii !!! sa raspunzi la orice intrebare, iar daca nu .... vei sta sa-ti storci creierii ca acel mic amanunt la care face d-nul X referire chiar apare in lucrarea ta ?!?
PAREREA MEA !!!!! NU DATI CU PIETRE !!!!
Intr-adevar, e filozofie (de ceva vreme, cel putin cand am dat eu la facultate era 8O ) Vezi DOOM.krisstina wrote:Gavril, sper ca nu te-am suparat si pe tine. Doar glumeam.
Ia zi-mi, chiar se prefera "filozofie" - de cand, unde, cum? (Nu ma pune sa caut, sunt epuizata de la pitici si alte cele).
Dar asta nu inseamna nimic, doar corect e si "sandala","o prietena de-ale mele","coperte" etc. etc.
P.S. Scuzati intarzierea, dar ajung mai rar la net.

Ne-ai varat-o pe gat pe fetita ta cu chibrituri adica decedata de sex feminin goala in desert....ce vrei sa facem cu ea sa o ingropam noooi ? ce de...cum a ajuns acoloooo.... degeaba ne-am spart capetele n-a iesit mai nimic ...cu exceptia catorva scantei....

Mai oameni, voi ati remarcat ca Matiz a facut 2 facultatzi? (ceea ce nu se poate spune despre (probabil) multi dintre noi...matiz wrote: Iar asta cu conceperea unei lucrari,crde-ma ca stiu cum se face, ca doar mi-am mai batut capul cu o lucrare de diploma si tocmai de asta la a doua facultate am cumparat lucrarea, am zis ca nu-mi mai trebuie.

2 facultati si-un master....matiz wrote: Iar acum vad ca m-a apucat din nou vrednicia de a face o lucrare, dar cred ca m-am hotarat datorita faptului ca e ceva nou, dizertatie.
Dar matiz a uitat sa ne spuna ...CE TEMA SI-A ALES... (din dreptul securitatii sociale)matiz wrote: ma refeream la date despre un site sau unde pot gasi tematica in legatura cu subiectul ales de mine
Si voi va ciondaniti aici pe 3 pagini, iar omul cu 2 facultati si-un master nu primeste raspunsul care-l asteapta....
MATIZ:
IATA RASPUNSUL MEU LA INTREBAREA TA , REFERITOARE LA UN SITE DE UNDE SA-TI GASESTI INFORMATII.
SITURILE CARE PREZINTA INTERES PENTRU TINE SUNT:
www.google.com
www.yahoo.com
www.altavista.com
www.subiectul_diszertatiei_mele.ro
MULT SUCCES.
Matiza, :) ironia o merita oamenii destepti.matiz wrote:Va multumesc tuturor, iar pentru denominatus subiectul pe care l-am ales ptr. lucrare este politica sociala a uniunii europene. nu e mare lucru ca am doua facultati si acum m-am apucat de master, pana la urma tot consilier juridic sunt cu un salariu mizer. asta e opinia matizei
Ce vroiam eu sa spun e ca daca ceri un ajutor, trebuie sa-i ajuti pe ajutatori cu informatiile absolut necesare.
Adica spune-le tema, si dupa aceea vezi fiecare ce stie a-ti recomanda lucrari, articole, etc., in domeniu. Altfel, e ca si cum ai spune "ma doare" da nu spui si unde te doare.

PS. Pai pentru consilier juridic esti over-qualified. Ia vezi sa nu te dea afara, cu un asemenea CV

PPS. In domeniul lucrarii tale, din pacate trebuie sa ii las pe altii sa te ajute cu indicatii si opinii.
Mult succes.
Cred ca te-ar putea indruma foarte bine si conducatorul stiintific al lucrarii. Macar ca idee. Al meu m-a foit de nu s-a putut. A trebuit sa ajung la Biblioteca Centrala Universitara. In conditiile in care sunt din Galati. Regulile difera de la o universitate la alta. Cu privire la cum trebuie sa arate o lucrare de diseratie, iti recomand lucrarea lui Septimiu Chelcea "Cum sa redactam o lucrare de doctorat (parca) in domeniul stiintelor socio-umane". E cu referire si la licenta, disertatie... Mai sunt biblioteci care au serviciul "Intreaba bibliotecarul". E on-line si uneori chiar ajuta cu privire la tematici. Eu am avut surpriza sa gasesc primul astfel de serviciu pe un site al unei biblioteci din Rep. Moldova. Bibliografia a fost romaneasca.
Cum sa redactam in domeniul stiintelor socio-umane, 2000.lauraC wrote: Cu privire la cum trebuie sa arate o lucrare de diseratie, iti recomand lucrarea lui Septimiu Chelcea "Cum sa redactam o lucrare de doctorat (parca) in domeniul stiintelor socio-umane". E cu referire si la licenta, disertatie...
http://www.unibuc.ro/ro/cd_sepchelcea_ro
Acum omul nu zice ce sa redactam... da daca ne uitam in CV-ul lui si vedem ca fu rector la pepiniera de sereisti (I.N.I)(cu afectiune rebotezata, de prieteni, Ani

Acun serios... Am auzit ca omul e chiar bun in ceea ce face... mai mult in psihologia sociala si a grupurilor, decat in sociologie, dar...
incearca
http://www.ier.ro/Proiecte/Brosuri/Poli ... ociala.pdf
atat pentru cuprins cat si pentru bibliografia indicata
http://www.ier.ro/Proiecte/Brosuri/Poli ... ociala.pdf
atat pentru cuprins cat si pentru bibliografia indicata
Exemplu sa ne fie vocea unui prezident de-al nostru...
Ati vaznt cum trebuie procedat?
Attorneyatlaw, care pe aceasta cale ii transmit expresiunea sincerei mele admiratii, a raspuns scurt si la obiect fata de cerintele persoanei care a investit forumul cu dezbaterea problemei sale.
Mai mult, a oferit petentei posibilitatea (prin postarea link-ului) de a consulta o lucrare pertinenta si utila cauzei domniei sale.
Si in ultimul rand, n-a facut misto, n-a divagat de la subiect, nu a facut parada de cugetarile, opiniile si cunostintele sale in materie sau in orice alta materie.
Sa luam aminte, deci.
Disclaimer: Referirile la Attorneyatlaw sunt facute fara acordul expres al acestei persoane de a-i fi folosita identitatea si atitudinea in scopuri exemplificative; opiniile si interpretarile mele sunt ale mele si nu vor fi interpretate in nici un mod ca fiind ale lui attorneyatlaw, in situatia in care genereaza orice fel de animozitati, reactii adverse sau orice altceva.
Drept pentru care pun degetul,
Denominatus.
Ati vaznt cum trebuie procedat?
Attorneyatlaw, care pe aceasta cale ii transmit expresiunea sincerei mele admiratii, a raspuns scurt si la obiect fata de cerintele persoanei care a investit forumul cu dezbaterea problemei sale.
Mai mult, a oferit petentei posibilitatea (prin postarea link-ului) de a consulta o lucrare pertinenta si utila cauzei domniei sale.
Si in ultimul rand, n-a facut misto, n-a divagat de la subiect, nu a facut parada de cugetarile, opiniile si cunostintele sale in materie sau in orice alta materie.
Sa luam aminte, deci.
Disclaimer: Referirile la Attorneyatlaw sunt facute fara acordul expres al acestei persoane de a-i fi folosita identitatea si atitudinea in scopuri exemplificative; opiniile si interpretarile mele sunt ale mele si nu vor fi interpretate in nici un mod ca fiind ale lui attorneyatlaw, in situatia in care genereaza orice fel de animozitati, reactii adverse sau orice altceva.
Drept pentru care pun degetul,
Denominatus.
pentru matiz : nu exista un tipar pentru lucrarea de disertatie, asa cum nu exista tipare nici pentru lucrarea de diploma. iti alegi tema. faci rost de cateva lucrari reprezentative pentru tema pe care ai ales-o. planul il concepi singur sau cerand parerea profesorului coordonator. restul depinde doar de tine.