Nu ma pricep dar...daca ai ca indeletnicire producerea si valorificare softului, nu se cheama da desfasori o activitate comerciala?
Intreb doar!
job curent IT vs deschidere SRL
ce sa zic, mi-ar place sa-l pot vinde fara atatea acte si alergatura, mi-ar place doar sa-l inregistrez pe numele meu si sa fac ce vreau, dar nu cred ca scap asa usor...
si cum ziceam, daca trebuie facute mai multe lucruri legale, o sa le fac pentru ca nu vreau sa am surprize, nu ma pricep sa fac invarteli la limita legii si nici nu ma intereseaza, oricum daca softul merge bine ar trebui sa scot niste banutzi ok.
si cum ziceam, daca trebuie facute mai multe lucruri legale, o sa le fac pentru ca nu vreau sa am surprize, nu ma pricep sa fac invarteli la limita legii si nici nu ma intereseaza, oricum daca softul merge bine ar trebui sa scot niste banutzi ok.
wittmann wrote:Daca scrii o carte si vrei sa valorifici dreptul de autor asupra ei, trebuie neaparat sa iti infiintezi SC sau sa te autorizezi ca PFA? Nu pot sa vinzi drepturile respective printr-un contract civil?
cmaryus, parerea mea este iti poti inregistra programul la ORDA fara probleme.
De ce trebuie sa emiti factura?
1. Pentru ca 99 % parteneri asta doresc, este mai putina bataie de cap, mai usor de inregistrat in contabilate, poti deduce TVA aferent (in cazul in care furnizorul este platitor TVA)
2. In cazul unor modificari la program ce faci ?? Bati campii pe la FISC sa inregistrezi noi contracte?