Urgent! Am nevoie de un sfat
Urgent! Am nevoie de un sfat
Daca ieri spuneam ca sunt pe cale sa fiu eliminat ( izolat si apoi eliminat), azi din pacate sunt in aceasta situatie. Ptr mai multe detalii cititi va rog mesajul "izolat si apoi eliminat". Am nevoie de un raspuns urgent: Pot sau nu pretinde, dar sa si obtin , anumite despagubiri?
Destul de rau...
Ar trebui sa ai un contract de munca cu mult mai complex decat cele pe care obisnuiesc sa le incheie dragii de angajatori; altfel, e lupta in zadar...
Nu te descurajez, dar am vazut multe astfel de situatii in care nu a existat solutie pentru angajat. TOTUL PENTRU FIRMA SI MARETUL EI CONDUCATOR!!!
Nimic nu-i imposibil insa.
Florin
Ar trebui sa ai un contract de munca cu mult mai complex decat cele pe care obisnuiesc sa le incheie dragii de angajatori; altfel, e lupta in zadar...
Nu te descurajez, dar am vazut multe astfel de situatii in care nu a existat solutie pentru angajat. TOTUL PENTRU FIRMA SI MARETUL EI CONDUCATOR!!!
Nimic nu-i imposibil insa.
Florin
Re: Urgent! Am nevoie de un sfat
Mare atentie! Nu semna nimic ce nu iti e foarte clar. Daca primesti mustrari scrise sau sanctiuni, contesta-le in instanta. Daca doresti iti pot impartasi din proaspata mea experientza pe tema asta.laurentiuguri wrote:Daca ieri spuneam ca sunt pe cale sa fiu eliminat ( izolat si apoi eliminat), azi din pacate sunt in aceasta situatie. Ptr mai multe detalii cititi va rog mesajul "izolat si apoi eliminat". Am nevoie de un raspuns urgent: Pot sau nu pretinde, dar sa si obtin , anumite despagubiri?