Hot. ICCJ vs. Pachetul Reformei Justitiei - textul integral

Vesti de interes.
cenzor

Post by cenzor » 07 Jul 2005, 18:29

sunt de acord cu norocel...mai degraba ma gandeam la obiectii in ceea ce priveste articolul cu revocarea procurorului general de catre presedinte la propunerea ministrului justitiei si in ceea ce priveste intrarea avocatilor cu 10 ani vechime fara examen in magistratura...
pur si simplu nu inteleg...chiar in asa hal sa fi coborat demnitatea de judecator la CC?

norocel

Post by norocel » 07 Jul 2005, 18:34

Cred ca in JUSTITIE ar trebui sa avem incredere.
Daca oamenii nu au incredere in justitie incep sa-si faca singuri dreptate si se ajunge la o dezordine sociala care s-ar putea sa nu mai poata fi tinuta sub control.
Stim cu totii asta si, de multe ori exact de asta nu spunem tuturor ce gandim in legatura cu ce se intampla cu doamna legata la ochi.
Totusi mi se pare ca judecatorii de la ICCJ si cei de la CC au dat dovada de o lipsa de impartialitate care ne socheaza pe toti si este cam greu sa mai taci.
E cazul sa se faca ceva! :evil:

nicuvar

Post by nicuvar » 07 Jul 2005, 18:46

Sa facem ceva.
Un miting in fata guvernului, parlamentului, presedintiei.
Initiem un protest, strangem semnaturi, il prezentam in Parlament.
Trebuie sa luam atitudine.

norocel

Post by norocel » 07 Jul 2005, 18:59

Ce ar urma sa solicitam?
Eu cred ca este suficient sa mergem la vot si sa-i convingem si pe altii sa o faca.

nicuvar

CC al cui ?

Post by nicuvar » 07 Jul 2005, 19:19

Asa este. Puterea fiecaruia sta in vot. Totul e ca alesii nostri sa tina cont de acest vot.
Noi vom protesta altfel. Doar nu vom solicita ceva in genul lui Gigi Becali: "bba..., hmmm, aaa ..., ca io vreau..., ca am, etc."
Si, daca ati remarcat, cine a provocat aceasta criza: CC.
Mai de mult era sintagma CC al PCR. Astazi al cui e CC-ul? S-a schimbat ceva?

nicuvar

Post by nicuvar » 07 Jul 2005, 19:33

Acum, 7 iulie 2005, ora 20.32, la TVR1 se dezbate problema live. Cu Monica Macovei.

sapteneveste

Post by sapteneveste » 07 Jul 2005, 21:00

am vazut tarziu.. ce s-a spus? care a fost concluzia?

Post Reply