ti-am citit cu interes mesajul. Mai cunosc un caz asemanator. Maestra mea a avut de curand o clienta care timp de un an si-a dus procesul singura.
Salut curajul tau de a-ti infrunta fostul sot. Pe de alta parte nu pot sa aplaud faptul ca ai ales sa nu apelezi nicodata la un avocat (in afara de noi

). Sunt sigura ca sunt multi care iau multi bani si pot lasa senzatia, cel putin, ca nu fac nimic. Dar iti pot spune din experienta mea in cazul pe care l-am amintit, ca risti sa si strici foarte multe pe cont propriu. Din nefericire, in propriul tau proces nu iti poti permite sa inveti din greseli.
Faptul ca ai depus multe observatii, de exemplu, nu este intotdeauna un lucru bun. Una din marile hibe ale justitiei romanesti, dar nu neaparat o vina a judecatorilor, este faptul ca nu au timp de dosare. Adica nu au timp sa iti citeasca toate notitele si sa le puna in context. De asemenea, un avocat ar fi putut sa iti spuna cand anume te enervezi degeaba. Exista o regula de aur, probele sunt la apreciere instantei. Poate ti se pare ca judecatorul nu reactioneaza, dar nu este deloc asa.
Cu privire la admiterea la drept, nu are rost sa te cramponezi de varsta. Cunosc o sefa de promotie, care a implinit 50 de ani in ultimul an de facultate. Asa ca...Succes mai departe!