Controale ....

inregistrari contabile, taxe si impozite, expertize contabile, evaluari, TVA
Post Reply
sebi77

Controale ....

Post by sebi77 » 07 Jan 2005, 23:39

Ce spuneti de amenzile astea stupide de la Garda Financiara in sensul ca uiti sa treci data si ora pe factura si te trezesti cu 5 mil amenda cu explicatia "Lasa domne ca asa trebuie sa iti dau ca daca nu iti dau vine alt control dupa mine.... ". Mare kkt ca nu treci ora ... in loc sa te sactioneze pt abateri grave se uita la orice aberatie legislativa si caute sa-ti ia bani ... au venit o data la mine nici nu au intrat bine pe usa ca il aud pe unu ... "pai daca data viitoare v-am dat 3 mil acum va dau 5 milioane "

ancap

inregistrari contabile

Post by ancap » 02 Jun 2005, 14:49

Teoretic legea te obliga sa completezi toate rubricile din cadrul unei facturi emise 8O. Cutuma spune ca un organ de control, mai ales cel care face control inopinat, nu trebuie sa plece cu mana goala. Noduri in papura se gasesc oricand. Si daca tot ne vin pe cap, incep sa se mai uite si pe birouri, ce documente sunt in curs de inregistrare, ce m.o. mai ai pe masa, daca se poate sa le faci si o copie, sa dea si un telefon privat, deh ... sunt de la garda :(

indian

Post by indian » 02 Jul 2005, 19:34

Am auzit multe afirmatii de acest gen la adresa celor de la Garda Financiara.
Credeti ca putem face ceva in sensul asta?
Eu nu am avut de-a face niciodata cu aceasta institutie (de fapt nu institutia este de vina - ci angajatii sai), dar am emotii cand aud de ei.

Post Reply