RUSINE SA LE FIE ! ! RAU A MAI AJUNS MESERIA DE JURIST...

Vesti de interes.
serafim

Post by serafim » 25 Jun 2005, 23:41

:-( Domnilor !
Va purtati ca si copii ! doar sunteti adulti , oameni in toata firea si aveti un comportament...
Eu consider ca pe acest forum fiecare ar trebui sa se exprime liber, sa poata sa-si spuna parerea pro sau contra unei idei sau teme lansate pe forum fara sa fie atacat de restul, adica in sens constructiv si nu destructiv.
Pacat sa stam si sa ne certam pentru fel si fel de nimicuri in loc sa schimbam idei sau pareri cu privire la fel si fel de probleme profesionale.
Lasati va rog atacul la persoana ! Putem discuta si civilizat fara sa ne atacam si fara " a pune pumnul in gura" celui care are o alta parere/opinie fata de a noastra, ar fi mai interesant de aflat cum a ajuns la acea parere decat sa-l apostrofam.

stefanmihaiv

pentru un cretin intitulat mariusms

Post by stefanmihaiv » 29 Jun 2005, 10:23

MARIUSMS, daca eu am mania persecutiei , tu esti schizofrenic de-a dreptul baiatule si cred ca ai nevoi de socuri electrice sa-ti revii!! Tot o sugestie, desigur... spre binele tau..Din cate stiu eu, cand ai postat acest mesaj erai pe forum online si ai fugit.. desi puteai sa raspunzi atunci..
Daca esti barbat, zi-mi in fata ce ai de spus, astept o propunere de la tine de intalnire sa vorbim amical.. daca esti fetita, cearta-te pe forum in continuare, eu o sa te las sa mananci c----t in continuare, pt ca vad ca-ti face o placere deosebita:) si asa ii sta si bine unui ratat sui-generis ca tine..
O sa-ti raspund totusi acum, pentru ultima oara, la minciunile si aberatiile ce le-ai scris..
Zici tu nn Stiam ca vei mai intra, dar am vrut sa te fac sa-ti faci simtita prezenta (mizerabila si infecta as putea spune...nn Daca ai fi citit cu atentie, ai fi observat ca nu am zis nicaieri ca nu o sa mai intru niciodata pe forum, ci ca, datorita timpului limitat s-ar putea sa nu mai intru...e o diferenta, pe care retardatii ca tine nu au cum sa o sesizeze, deci te scuzam..
Mai zici ca nnnu am nimic cu tine, dar am vrut sa-ti arat ca nu se cade sa faci pe desteptul si sa jignesti persoane pe care nu le cunosti. Vad ca suferi de mania persecutiei, asa ca trateaza-tenn. Oare tu nu ai facut chiar in fraza asta acelasi lucru? Adica sa jignesti o persoana pe care nu o cunosti? Esti bolnav, zau, iar ceea ce suferi tu are si un nume nndelirul iubiriinn(subiectul isi imagineaza delirant ca toata lumea ii datoreaza iubire si respect fara margini, ca nu mai el are dreptate etc). Mai zici si ca nn pe cine intereseaza viata mea particularann, desi eu am raspuns cuiva care se referea indirect chiar la viata mea particulara, cum zici tu, la cariera.. Nu cred ca am zis ce fac eu la mine acasa etc..Pentru un ratat semicretinizat ca tine viata particulara e totuna cu un raspuns pe acest forum.
CONCLUZIE: DACA MAI AI SA-MI SPUI CEVA, AM E-MAIL, POTI SA OBTII DATELE MELE SI NE INTALNIM SA DISCUTAM AMICAL.. DACA PREFERI ATACURI MARSAVE, LASE, PE FORUM, IN SPATELE ANONIMATULUI, TE VOI LASA ( DE DATA ASTA PROMIT CA NU ITI MAI RASPUND LA MESAJE DE PE FORUM SI NU O SA LE MAI CITESC, CHIAR DACA ELE AR CONTINE CELE MAI MARI INJURII SI MINCIUNI )... DUPA CE TE TRATEZI IN PREALABIL..[/b]

stefanmihaiv

Post by stefanmihaiv » 29 Jun 2005, 10:34

Deci bucura-te- fa-ma nebun, prost, ca am doua capete , 5 maini, 7 picioare, ca am mania persecutiei, a prostitutiei, a constitutiei, a ce mai vrei, inventeaza ce vrei, pe forum, cum iti place tie, normal, ca eu pana la tine nu mai ma cobor, nu o sa-ti mai raspund la nimic, ca nu vreau sa ma mai murdaresc si sa-mi pierd timp si energie inutil... Imi anunt acum retragerea definitiva de pe forum, pentru ca sunt foarte neplacut surprins ca administratorii acestui forum ingaduie injuriile(nu neg ca si eu am folosit, totusi numai in defensiva, ca sa zic asa). Rog sa-mi fie radiat contu !

croc

Post by croc » 29 Jun 2005, 10:36

achiesez! :lol: :lol: :lol:

mariusms

Post by mariusms » 29 Jun 2005, 11:35

No comment !
Imi cer scuze in fata membrilor si vizitatorilor acestui forum pentru ca din cauza mea au asistat la acest dialog deloc placut.
Parca am fi in secolele trecute, cand se practica provocarea la duel.
Totusi, duelul se practica numai intre gentlemeni. Mi-a trimis mesaj pe privat, spunandu-mi "taran handicapat". Deci nu pot sa accept duelul pe mail. :-D :-D :-D

costy81gl

Post by costy81gl » 30 Jun 2005, 17:25

Urmatorul membru care mai posteaza aici un mesaj care nu are legatura cu titlul topicului sau care contine cuvinte obscene, nu va mai putea accesa forumul timp de 3 luni.

Post Reply