Onorarii oficii!!!

Vesti de interes.
wittmann

Onorarii oficii!!!

Post by wittmann » 28 Jun 2005, 14:40

Ati auzit ca s-au marit onorariile pentru aparatorii din oficiu?
- 1.000.000 lei pentru urmarirea penala si judecata;
- 1.500.000 lei -----//----- atunci cand sunt trei sau mai multi inculpati;
- 400.000 pentru prelungire, arestare, mentinere, etc, precum si pentru cereri "ulterioare";
- in cazul in care asistenta juridica din oficiu este prestata noaptea, sambata sau in sarbatorile legale, cuantumul se mareste cu 50%.
Eram sa lesin cand am vazut..... :lol:

Crtistina

Post by Crtistina » 28 Jun 2005, 19:12

Ce sa zic, cand am vazut sumele m-am convins sa ma inscriu la oficii. :lol:

Acum serios: Cei inscrisi la oficii, cat de des primesc cazuri? Inteleg ca sunt foarte multi avocati intre care se impart.

minodora

Post by minodora » 28 Jun 2005, 21:04

Uau.... o sa ne calcam pe coada la oficii. :-D

Gabi

Post by Gabi » 28 Jun 2005, 22:33

Aceasta suma de 400.000 lei pentru prelungire, mentinere s. a. este nemodificata. :?

ADR

Post by ADR » 28 Jun 2005, 23:08

ce sa mai imi iau bmw din oficii

eu acum am primit 3 oficii sapt asta pt iulie ca toti se cam tireaza

solutia nu e deloc rea problemea este ca si asa am de recuperat vreo 5 mil de la stat si nu ii vireaza deci ma pot astepta sa am si 20-30 de mil daca leprimesc poate le primesc in lei noi ( ca acum scrie si in lei noi pe delegatii)

minodora

Post by minodora » 29 Jun 2005, 06:40

[quote="Gabi"]Aceasta suma de 400.000 lei pentru pelungire, mentinere s. a. este nemodificata. :?[/quote]

Era 200.000 lei....

wittmann

Post by wittmann » 29 Jun 2005, 14:00

Interesant ca protocolul intra in vigoare la 1 iulie 2005; sumele or fi in lei vechi sau lei noi? :-D

justitiabilul

Post by justitiabilul » 29 Jun 2005, 17:19

ATENTIE
sumele se vor acorda conform protocolului incheiat cu M.J. in limita disponibilitatilor;

in faza de urmarire sumele se vor acorda dupa ce a fost sesizata instanta in dosarul respectiv sau dupa ce s-a dat solutia de scoatere sau incetare a urmaririi penale.

mai suna asa de bine? :?:

justitiabilul

Post by justitiabilul » 29 Jun 2005, 17:20

ATENTIE
sumele se vor acorda conform protocolului incheiat cu M.J. in limita disponibilitatilor;

in faza de urmarire sumele se vor acorda dupa ce a fost sesizata instanta in dosarul respectiv sau dupa ce s-a dat solutia de scoatere sau incetare a urmaririi penale.

mai suna asa de bine? :?: :?:

wittmann

Post by wittmann » 29 Jun 2005, 18:00

Pai trebuia sa fie si "una rece", nu?

ADR

Post by ADR » 29 Jun 2005, 21:56

asa este si acum
eu la primul termen de judecata ma duc cu cerere de acordare a onorariului pt aparatorul din oficiu de la UP politie+parchet.

chiar ieri mi-a venit de la politie un extras de pe o ordonanata de SUP in baza 18 ^1 cp din aprilie

justitiabilul

Post by justitiabilul » 30 Jun 2005, 18:22

in Bucuresti nu este asa

nicuvar

Post by nicuvar » 30 Jun 2005, 19:45

Din ceea ce am citit pana acum, este vorba de penal. Pentru cauze civile sau comerciale, cine si cat plateste oficiile? Sau astea nu se platesc. Va rog sa ma lamuriti. Please ... :oops: :kiss:

mariusms

Post by mariusms » 30 Jun 2005, 22:51

Se poate cere asistenta judiciara, in temeiul Codului de procedura civila, art. 74 si urmatoarele.

minodora

Post by minodora » 01 Jul 2005, 08:44

Deja nu-i mai poate programa pe toti care s-au inscris la oficii.

Post Reply