galagie mare!

Discutii privind Dreptul Civil, Noul Cod Civil si Noul Cod de Procedura Civila
Post Reply
deya

galagie mare!

Post by deya » 15 Jun 2005, 02:27

Stiu in mod precis ca in alte tari (vezi, US) sunt legalizate si admise niste coduri privind ORELE de imbunatatire si constructii fizice ale imobilului....
Noul meu vecin care a devenit proprietar si titular de proprietate peste noapte in RO, s-a apucat de "sfredelit" peretii si de fapt, "excavat" parte din fundatie.....de dimineata pana seara fara intrerupere.
Iar mie, imi cam ard creierii si urechile, de galagie amplificata prin ecou...
In mod legal, ar exista la noi niste norme si ore admisibile privind aceste modificari de constructie??
Sau ma pot astepta sa aud aceasta galagie permanenta non-stop, zi si noapte- in functie de cheful celor platiti la negru sa termine rapid, lucrarea??
Va multumesc anticipat si-mi cer scuze daca nu am formulat corect, intrebarea!
Ma bazez pe voi!

sansiro

Post by sansiro » 15 Jun 2005, 11:24

Au mai existat pe forum asemenea intrebari. Ideea este urmatoarea: regula se traduce in dreptul oricarei persoane sa lucreze la imobilul sau cand doreste cu respectarea orelor de liniste prevazute in Legea 61/1991 (nu stiu exact care sunt acestea ceva de genul 14:00-17:00 si 22:00-06:00). Daca se constata incalcarea acestui program, politia poate interveni cu amenda pentru tulburarea llinistii publice si alte masuri care se impun pentru intrarea in legalitate.

Post Reply