modificarea regulamentului vamal

Vesti de interes.
Post Reply
Kirinne

modificarea regulamentului vamal

Post by Kirinne » 13 Aug 2003, 14:09

Aveti vreo informatie referitoare la modificarea regulamentului vamal? Se aude ca vor sa introduca taxe vamale pentru resturile tehnologice neexportate in cazul celor care lucreaza in sistem lohn

octavio

modificare cod si regulament vamal

Post by octavio » 20 Aug 2003, 13:19

Am reusit sa citesc si eu noul proiect de cod si regulament vamal si se pare ca asa va fi . La o prima citire proiectul mi-a lasat impresia ca intr-adevar se doreste o armonizare de 100% cu codul si regulamentul vamal comunitar;lucru imbucurator , mai cu seama ca au fost inlaturate confuziile care te faceau sa scoti spaga din buzunar. Cred ca nu mai dureaza mult si o sa apara si celebrul Tarif Integrat Roman(dupa modelul TARIC-ului) comunitar.

Kirinne

Re: modificare cod si regulament vamal

Post by Kirinne » 20 Aug 2003, 14:25

[quote="octavio"]Am reusit sa citesc si eu noul proiect de cod si regulament vamal si se pare ca asa va fi . La o prima citire proiectul mi-a lasat impresia ca intr-adevar se doreste o armonizare de 100% cu codul si regulamentul vamal comunitar;lucru imbucurator , mai cu seama ca au fost inlaturate confuziile care te faceau sa scoti spaga din buzunar. Cred ca nu mai dureaza mult si o sa apara si celebrul Tarif Integrat Roman(dupa modelul TARIC-ului) comunitar.[/quote]
Unde ati gasit documentul? Mi-l puteti transmit ein format electronic? Multumesc

octavio

modificare cod si regulament vamal

Post by octavio » 20 Aug 2003, 15:06

pe care adresa??????????????????????????????????????

Kirinne

Re: modificare cod si regulament vamal

Post by Kirinne » 20 Aug 2003, 15:26

[quote="octavio"]pe care adresa??????????????????????????????????????[/quote]
v-am transmis un mesaj privat care contine adresa de e-mail.
Multumesc

Post Reply