Pot obtine bani din vanzarea casei fostului sot?

Discutii privind procedura civila
Post Reply
Foxie

Pot obtine bani din vanzarea casei fostului sot?

Post by Foxie » 03 May 2005, 08:35

Am divortat, acum sentinta trebuie sa ramina definitiva. In timpul casatoriei (care a durat 8 luni) am cumparat impreuna in rate aparate electrocasnice (combina frigo, masina spalat, aspirator si microwelle)La despartirea in fapt, ex-ul nu a vrut sa vina dupa nimic, asa ca de fata cu martori (4) am facut un proces verbal de predare primire proprietarei apartamentului unde am locuit in chirie (in acest timp se derula partajul ex-ului cu fosta). La plecare eu am luat masina de spalat ,aspiratorul si microwelle, iar lui i-am lasat combina frigo, covoare luate impreuna, dulap de bucatarie, etc, una peste alta, el a ramas ca suma, cu 7 milioane mai mult decit am luat eu. Daca deschide procesul de partaj, CUM pot sa ma apar ? Chiar daca am avut doar 8 luni de casatorie, iar el era in partaj cu exa, eu nu pot cere nimic ? din banii obtinuti din vinzarea casei lui ?
Va multumesc :)

Keyro

Post by Keyro » 03 May 2005, 09:06

Mai, dar tu chiar l-ai iubit !!! :pig: Saracun, bine ca a scapat !!! :aplauze: :-D

Foxie

Keyro

Post by Foxie » 03 May 2005, 11:29

Dan, ma...(ca sa te citez) oare de ce ai TU impresia ca esti indreptatit sa judeci oamenii ?? daca ai terminat dreptul, poate ai auzit de un cod deontologic....iti doresc sa ai parte de cit mai putini clienti... ca aseman atitudinea ta cu cea a profesorului aflat sub cerul liber in ploaie, explicind auditoriului (aflat undeva la adapost) ca ploaia e un fenomen imposibil.....
Te salut ! intr-un mare fel......ca tare-mi plakun raspunsul tau :)

aho

Post by aho » 03 May 2005, 13:49

Bunurile dobandite inainte de casatorie sunt bunuri proprii, deci nu intra la partaj, in concluzie nu poti obtine nimic din vanzarea casei ex-ului

Foxie

Aho

Post by Foxie » 03 May 2005, 17:47

Iti multumesc pt. raspunsul simplu si transant, placut e sa mai intilnesti si-alti oameni - in afara de farisei - (raspunsul tau din pdv juridic il intuiam), doar ca la cit de oribil s-a comportat in timpul divortului, ma astept la CAT mai multe sicane din partea lui. Incerc sa contracarez, pur si simplu, comportamentul unui om de grota, iar daca asta poate fi ncondamnatn, so bee it.
Inca o data, merci Aho :)

Post Reply