Am introdus o ordonanta presedintiala pentru evacuare - motivand urgenta cu faptul ca se consuma de cel ce ocupa imobilul, energie electrica cu instalatie improvizata dupa ce electrica a intrerupt alimentarea cu energie electrica la cererea prop. si a taiat firele din exterior intrucat in interior nu au avut acces. Am facut dovada mai multor solicitari la electrica ptr. ridicarea contoarului intrucat din acesta atarna fire neizolate care sunt un pericol de scurtcircuit astfel ca imobilul meu si al vecinilor este in pericol. Electrica nu a putut interveni decat sa taie firele
din exterior de fiecare data cand am solicitat.
La ordonanata am mai anexat si ceva recomandari de la brigada de pompieri unde se mentiona anu se improviza instalatii electrice si a nu se umbla la acestea decat de persoanele autorizate~: si un studiu al ultimelor incendii din care reiesea ca peste 50% - cauza scurtcircuit.
Cand am depus-o exec. de serv. s-a uitat cam ciudat la mine
cummm o evacuare pe cale de ordonanta??? Eu am incercat sa-i explic ca am motivast urgenta si chiar am cerut alin.3 - jud. fara citarea partilor .........
dar.....mi-a spus clar ca asa ceva nu accepta
Ce parere aveti????
Pote sa nu mi-o admita pentru ca am si o cerere de evacuare pe dr. comun cu acelasi obiect ?????

Daca la termenul ptr. ordonanta parata cere amanare ptr. cauza de

???????? Si daca da ce sanse sunt ca instanta sa dea alt termen pentru ca totusi e o ordonanta si rostul ei este de a se judeca de urgenta nu ?