am ajuns sa caut orice informatie care m-ar putea ajuta in evacuarea ..normala-sa-i zic asa a chiriasilor. contractul a scazut pe 05 aprilie(a.c),i-am avizat telefonic cu o luna inainte(in prealabil am discutat despre asta si vara trecuta) ca nu intentionez sa prelungesc contractul si ca ii rog frumos sa-si caute din timp si sa plece in alta parte.au zis da, sigur, plecam, numai ca sunt tot acolo si acum.contractul a fost incheiat prin avocat, este o clauza care zice ceva de acceptare necondizionata a evacuarii in caz de neplata a cheltuielilor de blocpe 2 luni. in martie, pentru ca mi-am "permis" sa nu le mai dau locuinta in viitor au decis sa nu plateasca nici macar chiria, spunand ca nu au bani, ca oricum au dat garanzia =2 luni chirie si ca sa retinem de acolo.nu au platit nici in acesta luna, deja se depaseste valoarea anticipata (pe durata contractului am majorat chiria cu 30 euro,nemarind si garantia initiala).si acum sa va spun si de ce sunt STRESSSATA: contractul de inchiriere l-a facut sora mea care are mandat de administrare pt locuinta, eu fiind plecata un pic mai departe de casa.. a fost -cum sa zic- prostita de o familie care nu si-a declarat situatia reala. s-au prezentat mama, tata, doi copii, asa si pe dincolo, contractul facut a doua zi -ca le ardea rau de tot. familie cu nnoooouuuua copii, fratilor!!!!!!!sa innebunesc cand am aflat, a sunat administratorul blocului intreband daca am deschis camin de copii??
"de ce nu ai spus ca ai 9 copii"? "-nu m-ai intrebat" fu raspunsul dat sorei mele, care s-a precipitat repede la fata locului. numic de facut, oamenii au contract pe 15 luni(deci din ian.2004),in vara cand am fost acasa i-am vizitat si eu.ce sa zic...imi venea sa plang. de fapt am facut-o pana acum si nu o data.totul distrus, usi care nu se mai inchid, igrasie, murdar. inainte sa-l inchiriez il zugravisem,alb, pastel in dormitor,cer senin in sufragerie (ma doare cand ma gandesc), usi vopsite, schimbate corpurile de iluminat, prize, intrerupatoare, mocheta noua facuta sul lasata in apartament sa puna "distinsii" peste linoleum sa nu le fie frig la talpi...acum: sfarsit de aprilie,>4.000.000 cheltuieli restante, garantie =0, nu mai rebuie sa le restitui nimic (nu stiu daca voi recupera datoriile lor catre mine). dar...cum imi recuperez locuinta????am un scenariu in cap...
astept raspunsurile voastre!!!