ptr avocati stagiari

Vesti de interes.
Post Reply
viorex

ptr avocati stagiari

Post by viorex » 15 Mar 2005, 11:41

am fost la fisc si am facut declaratia de venituri ptr contractul de colaborare pe care il am cu maestru. in declaratie am fost trecut la prestari servicii pe baza de contract. doamna mi-a spus numai avocatii definitivi figureaza la profesii liberale. voi cum v-ati declarat?
am vorbit cu maestrul si i-mi voi scoate chitantier pe cabinetul sau dar cu numele meu, imi stampileaza fililele pe chitantier si delegatii si ma apuc de treaba. i-mi platesc singur totul. voi cum a-ti procedat?

gavril

Post by gavril » 15 Mar 2005, 12:24

scuza-ma ca interventia mea nu e la obiect dan trebuie sa intreb : greselile sunt facute intentionat ? :-|

croc

Post by croc » 15 Mar 2005, 13:00

normal :lol: :lol: :lol:

viorex

Post by viorex » 15 Mar 2005, 13:38

tastatura ne mai joaca feste

mariuca

Post by mariuca » 15 Mar 2005, 19:24

schimb-o :grin:

viorex

Post by viorex » 15 Mar 2005, 20:08

hai ma nu faceti pe grozavii! am cerut sfatul unor nnbieti stagiarinn, nu m-am adresat unor somnitati ca d-stra!!!

viorex

Post by viorex » 15 Mar 2005, 20:12

hai ma nu faceti pe grozavii! am cerut sfatul unor nnbieti stagiarinn, nu m-am adresat unor somnitati ca d-stra!!!

croc

Post by croc » 15 Mar 2005, 21:48

:lol: :lol: :lol:

eu nu sunt somnitate!!! :(

pynguyana

Post by pynguyana » 15 Mar 2005, 23:12

croc, pe chitantierul tau iti stampileaza maestrul cu stamplila lui?! ( :) suna ciudat).
Iar daca e asa, in cazul in care tai chitanta maestrului pt suma ce-ti revine ( ma rog... fictiv) lunar ca si cota acordata de el si trecuta in contractul de colaborare, nu ti se pare ca exista o inadvertenta? Sau cand tai chitanta pentru oficii? Astia sunt banii tai prersonali incasati in nume propriu si nu in numele cabinetului. Pentru ei, tu platesti impozit si nu cabinetul, asa ca nu prea are ce cauta stampila cabinetului acolo. Eu cred ca chitantierul trebuie stampilat de catre av stagiar.
Aaa si pe delegatii trebuie sa apara ambele stampile atat a ta cat si cea a cabinetului.

gavril

Post by gavril » 15 Mar 2005, 23:26

tot intentionat ?

cred ca la ora asta ... eu sigur sunt o somnitate :grin: ... Si afirm cu modestie si dupa ce am baut 2 cafele :(

croc

Post by croc » 16 Mar 2005, 10:37

Gavril, somnitatea ta, ai fost .... :lol: :lol: :lol:

viorex

Post by viorex » 25 Mar 2005, 10:40

am fost la barou (provincie) si la fisc. in baza declaratiei 20 pe care am depus-o la fisc voi scoate chitantier cu CNP-l meu. Cei de la barou mi-au spus sa trec la antet numele meu. mai intai trebuie sa-mi fac stampila personala dupa care dau comanda ptr chitantier. la barou mi-au spus sa-mi fac stampila in care sa trec :uniunea ..., baroul ..., si in centru numele meu + avocat. as dori un model de stampila ptr avocat colaborator la care se refera si recenta hotarare a uniunii. de stampila am nevoie ptr chitantierul propriu.

gabytz

caut maestru pentru stagiatura drept penal

Post by gabytz » 11 Apr 2005, 19:21

As dori sa ma ajutati si pe mine sa-mi gasesc un maestru pentru stagiatura.
Orice informatie este binevenita!
Va multumesc.

mihai_ielciu

Post by mihai_ielciu » 11 Apr 2005, 20:53

lol

Post Reply