Titlul Executoriu, Instanta de Executare, Contestatia la Executare, Executarea Silita, Sechestrul Judiciar
-
cucucostel

Acu cateva zile am primit o hartie de la Kasolvenzia in legatura cu datoria mea catre Orange de 15 mil ( din 16.10.2004) la care se adauga penalizari alte 15 mil. Total 30 mil. In octombrie a intervenit o problema iar eu am intrat in incapacitate de plataa facturilor. am vb cu cei de la kasolvenzia si mi-au spus ca in max 2 luni sa platesc cate 5-6 mil la 2 sapt, atat am putut obtine esalonare de la ei. mentionez ca nu am bunuri pe numele meu si nu pot plati decat max 1,5-2 mil pe luna. ce sa fac??????? mi-au spus ca imi trimit un plan de rate cu 5 mil la 2 sapt in 2 exemplare una sa o tin si una sa o completez cu datele personale sa o semnez si sa o trimit lor. e bine? dak platesc cate 2 mil pe luna ar insemna 1 an jumate.... se poate intampla ceva rau pana atunci??????? poate fi caz penal??? pot face inchisoare?????? cui trebe sa ma adresez?????? sau platesc cat pot catre Orange???? va rog un sfat bun poate conta. multumesc anticipat :

-
Danielle
Din nefericire sa stii ca va trebui sa achiti toata suma in termenul care ti-a fost fixat, altfel te vor da in judecata. Societatea civila de avocati la care lucrez a trimis la toti datornicii Kasolvenziei, din raza teritoriala a judetului Galati, conciliri. Cine nu s-a prezentat va fi dat in judecata, pana la urma isi va achita datoria, taxele judiciare, precum si onorariul nostru. In mesajul pe care l-ai trimis nu ai mentionat al cui contract l-ai folosit atunci cand ai intrat in posesia abonamentului.
-
cucucostel
Ce inseamna conciliri???????? Totusi cand am facut abonamentul am avut contract pe numele meu si a fost facut cu contractul pe apartamentul parintilor mei. intre timp s-a vandut acel apartament si ne-am mutat in alta localitate.... este caz penal????????? ca ma vor da in judecata asta stiu............. deci vreau sa stiu ce pot sa patesc in cel mai rau caz ca de executare nu poate fi vorba ca nu am proprietati plus mi-am schimbat adresa..... io m-am hotarat sa platesc cat pot si cu asta basta. eu am bunavointa asta e
-
cucucostel
si inca ceva. io nu sunt dator fata de kasolvenzia io sunt dator fata de Orange. de ce ma bat astia la cap atat timp cat io nu am semnat nici un contract cu kasolvenzia????????
-
andreeact
Stai linistit, nu e caz penal.
Daca simti nevoia de o vorba buna, il mai tii minte pe Moromete cand a venit Jupuitu sa-i ceara "foncirea " ? I-a zis ca n-are de unde.
-
attorneyatlaw
tu nu insa Kasolvenzia are un contract cu Orange prin care se ob;liga sa-i recupereze debitele. Asa ca au tot dreptul sa te "bata la cap" cum zici tu.
In plus pe ei (KSI si Orange) ii intereseaza rezultatele, respectiv recuperarea sumei.
Asa incat in masura in care platesti (cat poti, respectiv chiar mai putin decat au fixat ei insa o suma care sa arate totusi ca ai intentia de a stinge debitul) te vor lasa in pace
Te sfatuiesc insa sa platesti caci altfel suma va creste considerabil.