INFIINTARE ASOCIATIE AVOCATI STAGIARI !!!!

Vesti de interes.
Post Reply
mihuletzzz

INFIINTARE ASOCIATIE AVOCATI STAGIARI !!!!

Post by mihuletzzz » 30 Mar 2005, 16:02

Jus 2001, am citit mesajul tau de pe forumul baroului cu ideea infiintarii unei asociatii pentru avocati stagiari. Vreau s astam de vorba

jus2001

Post by jus2001 » 30 Mar 2005, 18:26

Dap, nici o problema. Ti-am trimis un mp cu date de contact. Uitasem oarecum de idee pentru ca nu am vazut manifestandu-se un prea mare interes. Acum daca ai avut bunavointa de a posta acest mesaj pe acest forum sa spunem lumii despre ce este treaba: m-am gandit ca infiintarea unei asociatii a avocatilor stagiari sau a tinerilor avocati ar putea sa ne ajute la a ne reprezenta mai bine interesele si asa calcate in picioare. Succesul pe care l-a repurtat Elis cu acel memoriu este un pas inainte in a ne spune punctele de vedere in fata lumii. Drapt pentru care ii rog pe cei interesati de idee si care au propuneri in acest sens sa o faca in pagina initiata de colegul nostru. Multumesc foarte mult!

viorex

Post by viorex » 30 Mar 2005, 19:49

apreciez ideea. din pacate eu nu pot vedea site-l baroului. propun sa facem discutii pe site.

rox_alina

Post by rox_alina » 31 Mar 2005, 11:44

E o idee foarte buna infiintarea unei astfel de asociatii dar am impresia ca deja exista la nivel national. Ma interesez si revin.

jus2001

Post by jus2001 » 31 Mar 2005, 12:34

Asteptam cu interes informatia ta. Tintele unei astfel de asociatii ar fi:
1. promovarea intereselor tinerilor avocati in raport cu barourile de provenienta;
2. organizarea de colocvii pe teme de larg interes
3. editarea unei reviste gratuite care sa ofere informatii necesare oricarui avocat, dar si posibilitatea de reclama - este necesara atragerea unor sponsori - pentru inceput ar fi buna si o forma electronica a unei astfel de reviste
4. realizarea unei coeziuni intre membrii barourilor care ar trebui sa colaboreze si sa se ajute reciproc
Daca va mai ganditi si voi la alte tinte va rog sa le expuneti pe acest topic. Problema principala ar fi gasirea unui spatiu care sa serveasca drept sediu. In rest, lucrurile sunt destul de simple. De fapt, mai conteaza si promovarea dar poate o sa avem acces la mass-media.be

Post Reply