Barou 2005

Vesti de interes.
Post Reply
xander

Barou 2005

Post by xander » 28 Mar 2005, 14:13

Buna...tuturor! Intamplator se pregateste cineva de pe aici ptr. admiterea in Barou 2005 ? Mi-ar placea sa pot dicuta despre subiectele care se vor sustine la examenul de admitere. Multumesc.

fanna

Post by fanna » 28 Mar 2005, 19:06

Eu o sa vreau sa dau la examen, dar inca nu m-am apucat de nimic.Ar trebui..dar.... :-( nu am timp inca

gemeni72

Post by gemeni72 » 28 Mar 2005, 19:12

Sunt in aceeiasi situatie ca si voi. Oricum parca au fost ceva postari in legatura cu subiectele de anul trecut. Anul acesta D-zeu stie ce-o mai fi!
Oricum bafta la toti!!!! :floare: :floare: :floare:

jus2001

Post by jus2001 » 28 Mar 2005, 21:46

Nici nu e necesar sa va apucati de pe acum de invatat. Decat daca nu aveti ce face sau vreti sa dati la INM.

croc

Post by croc » 29 Mar 2005, 06:36

examenul nu a fost o problema anul trecut dar e de preferat sa fiti bine pregatiti ca cine stie ce li se ridica si astora de la Uniune;

darria

Re: Barou 2005

Post by darria » 29 Mar 2005, 10:52

xander wrote:Buna...tuturor! Intamplator se pregateste cineva de pe aici ptr. admiterea in Barou 2005 ? Mi-ar placea sa pot dicuta despre subiectele care se vor sustine la examenul de admitere. Multumesc.
Intamplator eu ma pregatesc.Am inceput destul de devreme dar tinand cont de faptul ca nu am timp decat seara sa invat cred ca am inceput la timp.
Mi-ar face placere sa putem discuta. Slava Domnului cu atatea schimbari in legislatie avem despre ce...
Am inceput cu civilul pentru ca aici nu sunt schimbari prea mari! :bye:

justitiabilul

Post by justitiabilul » 29 Mar 2005, 11:25

Bafta!!

Din pacate, suntem inca in faza de experimentari. Assa ca, nu poti fi sigur cu privire la dificultatea examenului. Cei care au incercat admiterea in barou in vara lui 2003 stiu despre ce vorbesc! La vremea respectiva nici la INM nu a fost asa dezastru.

pintea

Examen Barou 2005

Post by pintea » 01 Apr 2005, 00:50

8O Examenul de intrare in avocatura nu este greu, dar ,din pacate ,in unele judete , am auzit ca ploile sint aranjate de maestrul pe care il vei avea.... Se stie dinainte cine ...cum..unde....cind.....! Oare sint numai zvonuri?

Post Reply