executare silita Raiffeisen

Sectiune destinata celor care isi cauta un avocat.
Post Reply
Alina

executare silita Raiffeisen

Post by Alina » 06 Sep 2018, 17:12

Buna ziua! Va contactez in legatura cu un credit contractat de la banca Raiffeisen in 2008, in valoare de 10300euro. Din cauza unor situatii neprevazute, in anul 2012 am fost executata; am incercat sa ajung la o intelegere cu executorul insa nu am reusit si s-a dispus poprirea pe salariu. Dupa 1 an de poprire m-am interesat ca sa vad cu cat a scazut suma, insa am constatat ca de fapt soldul crescuse cu 2000 euro. Am sunat executorul ca sa vad ce se intampla si mi-a explicat ca dobanzile si comisioanele penalizatoare sunt atat de mari, incat banii popriti nu acopera mai nimic, ci din contra suma creste. Dupa trei ani de popriri, dintr-o data, nu mi-au mai fost de catre opriti bani de catre angajator. Eu nu am sesizat angajatorul, vazand ca platisem in jur de 40.000 lei in cei trei ani, dar suma tot a crescse, pana cand, zilele acestea am primit o comunicare de la executor prin care am fost informata ca suma mea a crescut la 26.000 euro si ca se va dispune poprire pe salariu si pe conturile bancare existete. Intrebarea mea este daca exista vreo portita prin a micsora suma, ma gandesc la clauzele abuzive care cred ca exista in contract sau daca suma poate stagna, pentru ca eu voi plati toata viata, iar soldul nu se va diminua! Multumesc frumos pentru raspuns si o zi buna in continuare!

Post Reply