Buna seara,
Am intampinat urmatoarea situatie:
Am semnat pe data de 30.12.2016 un contract "de reprezentare" cu o firma de publicitate.
Dupa semnarea acestui contract (oarecum sub presiuni. Daca doriti detalii voi dezvolta ulterior.), m-am dus acasa si mi-am dat seama ca e posibil sa fie o escrocherie la mijloc.
In contract este trecut ca firma este reprezentata prin "R. Administratorului X". Atat. Fara date de identificare.
Contractul l-am incheiat cu o alta persoana, o dna. Y care a semnat contractul. Dneaei sustine ca are procura care ii confera drept de semnatura. (Inainte de a semna acest contract cu dna Y, am semnat o conventie cu o alta dna Z. Mi s-a zis ca si dneaei ar avea procura. Nici in conventie nu se dau date de identificare ale nimanui.)
In contract NU apar date de identificare nici ale dnei X, nici ale dnei Y, nici ale dnei Z.
As dori sa reziliez/anulez contractul intrucat, imi urma investigatiilor personale referitor la aceasta firma, informatiile gasite ma fac sa nu am incredere si sa nu-mi doresc sa colaborez cu aceasta.
In plus, atitudinea dnei Y cand am anuntat-o ca doresc rezilierea contractului, mi-a intarit lipsa de incredere.
Imi puteti spune, va rog, daca in aceste conditii contractul este valabil?
Sau o alta solutie de a anula acest contract?
Va multumesc anticipat.
Valabilitate contract