Buna ziua,
Am o problema cu un teren la tara. Acesta a fost mostenit de catre tatal meu,de la o matusa(sora bunicului). Matusa s-a casatorit cu un barbat si nu a avut nici un copil,sotul ei avea doi copiii dintr-o casatorie anterioara.La casatorie matusa a primt 'zestre' 4 ha de pamant,trecut fiind pe numele sotului ei. Aceasta se intampla inainte de revolutia din '89,intre timp aceasta matusa si sotul ei au decedat. In 1991 cand s-a dat pamantul taranilor inapoi,un ginere al sotului a venit pentru imparteala terenurilor proprietar fiind sotul matusii,si a spus ca cele 4 ha sa se dea inapoi bunicului,iar restul le raman lor. Timp de 24 de ani pana in acesta vara tatal meu a lucrat acest pamant, a platit impozitul anual, fara ca nimeni sa nu sesiseze nimic,iar acum,niste nepoti ai sotului matusii s-au sesizat ca ei sunt mostenitori si peste aceste 4 ha. Mentionez ca nu avem acte pe acest teren, doar de la plata impozitelor,chitante cu numele tatalui meu. Credeti ca daca ii vom da in judecata putem castiga terenul,sau cum sa procedam? Multumesc anticiptat
Problema teren mostenit