Executarea silita nu a incetat dupa achitarea datoriei
Executarea silita nu a incetat dupa achitarea datoriei
Am o nelamurire vis a vis de metoda executorilor .Acum 2 ani am fost executat silit sa achit o datorie care o aveam la o banka....prin hotarire judecatoreasca sa dispus poprirea pe salariu pe o perioada de 1 an si zece luni atit cit sa acopere suma datorata.anul trecut sa stins datoria fata de executor conf hotariri si evident fata de banka , dar supriza ne anuntindu ma nici executorul nici banka am aflat printr un prieten ca sunt dator in continuare la banka .In conditiile in care legea spune ca popirea se incheie in momentul in care se achita suma integral cu tot cu dobinzi penalizari si cheltuieli nesimtiti de la banca spun ca sunt dator la ei in continuate cu o anumita suma dar nici ei si nici executorul nu a facut un inscris referitor la acest lucru....??? Cit de penali pot fi atit cei de la banci cit si executorii care proceceaza in felul asta prostind si jermanind omul ...
Re: despre executarea silita
Pai dvs. ati spus ca s-a incheiat poprirea "conf hotariri".
Dar daca aveti conturi deschise la banca, ele necesita in continuare plata unor comisioane si daca nu sunt platite, sunteti dator la banca... Mai bine intrebati la banca, de ce sunteti dator, decat sa ne intrebati pe noi.
De asemenea, dobanzile pentru o datorie pentru care sunteti executat silit se calculeaza pana in momentul in care terminati de platit toata datoria, si nu doar pana la inceperea popririi.
Dar daca aveti conturi deschise la banca, ele necesita in continuare plata unor comisioane si daca nu sunt platite, sunteti dator la banca... Mai bine intrebati la banca, de ce sunteti dator, decat sa ne intrebati pe noi.
De asemenea, dobanzile pentru o datorie pentru care sunteti executat silit se calculeaza pana in momentul in care terminati de platit toata datoria, si nu doar pana la inceperea popririi.