Chirias in casa nationalizata

Discutii privind procedura civila
Post Reply
laco jimi

Chirias in casa nationalizata

Post by laco jimi » 31 May 2014, 16:29

Buna ziua
1 - Am si eu o intrebare in legatura cu chiriasii care locuiesc in casele nationalizate , cu chiria la Primarie ,
in cazu in care este retrocedat imobilu , ce se intampla cu chiriasii care au stat si stau in aceste imobile de cel putin 40 de ani , sunt dati afara pur si simplu , de fapt ce se intampla in aceste cazuri cu chiriasii ? daca mai au dreptu sa stea un timp ( 5 ani ) sau nu mai este valabil acesti 5 ani ?
daca li se ofera un alt imobil din partea primariei ? ne avand posibilitati financiare pentru un apartament .si 2 -
Daca sentinta este definitiva , se mai poate ataca ?
Situatia este mai ciudata la mine , pentru ca in cursul anilor (anii 90 ) tot am incercat sa cumpar acest imobil de la primarie ( aveam acest drept fiind chirias de 40 de ani ) , si mi se respingea intodeauna cererea de cumparare pe motive stupide , pierderea unor acte din arhiva al imobilului pe are vroiam sa l cumpar etc etc si sa revin .
Intre timp vecinii mei au putut sa faca acest lucru si au reusit sa cumpere imobilele in care locuiau ei , in schimb eu nu am putut nici cum , nu mi acceptau cererea de cumparare , dupa care am mai incercat de multe ori ca pana la urma sa mi se spuna ca numai se poate pt ca este in proces .
Deci intrebarea mea este si revin , se mai poate ataca sentinta ? multumesc cu stima jimi

Post Reply