Inainte de casatorie parintii au donat bani cu contract legalizat ptr cumpararea unui ap. 50% si clauza ca daca exista copii in urma casatoriei primul sa fie proprietar prin donatie de catre parintii naturali dar cu clauza de intretinere a bunicilor donatori .,in timpul casatoriei a fost achitat . In urma casatoriei a aparut copilul si prin actul de donatie incheiat intre cei doi parinti ,martori 3 acesta urma ca dupa 18 ani sa devina proprietar cu respectarea clauzelor bunicilor (de a fii intretinuti).Contractul de donatie nu a fost legalizat.A eamas doar in forma scrisa semnat de cei ce lau intocmit de comun acord inclusiv de martori.
Ulterior am divortat , copilul are 18 ani, m-am recasatorit iar acum apare problema. In acea casa nu am locuit niciodata cu noul sot ci in ap acestuia .Din casatorie a rezultat un copil. Ulterior a plecat in Italia si a vandut ap in care locuiam. Eu am ramas cu copilul lui in strada deoarece nu aveam unde locui. In procesul de divort eu prin cerere reconventionala am cerut asigurare locuinta pentru mine si minora.El spune ca am casa (cea donata celuilalt copil) Am depus ca proba acel contract de donatie legalizat al parintilor mei catre mine dar si inscrisul "contract de donatie " nelegalizat doar semnat si cu martori din data de acum 18 ani .
INTREBARE este legal in fata instantei depunerea acelui inscris .Rezulta ca nu am casa?
Multumesc
PS Intortochiate sunt caile tale...
contract de donatie nelegalizat