credit nevoi personale
credit nevoi personale
sotul meu a luat un credit in 2007 de 20000 europe 10 ani, fara girant si fara ipoteca a platit pana in luna septembrie 2013 ,dupa care a facut accident vascular si acum este in invaliditate permanenta totala de grad 1. eu,sotia am dus la banca toate documentele ce dovedesc stare de fapt care este nerecuperabila. banca PIRAEUS BANK suna zilnic si spune ca nu se incadreaza in asigurarea de viata care a fost facuta la inceputul creditului in valoare de 1000 de euro. In asigurare la un articol este specificat > imprumutatul mandateaza expres banca sa incheie in numele sau o asigurare pentru acoperirea riscurilor de invaliditata permanenta totala si deces din accidente si imprumutatul este de acord ca banca este beneficiarul acestei polite de asigurare < . In articolul la Cazuri de neindeplinre scrie clar > interventia decesului sau PIERDEREA CAPACITATII DE EXERCITIU a imprumutatului / imprumutatului solidar. Eu ,ca sotie, doresc sa stiu in acest caz daca asigurare poate acoperii imprumutul ? Va multumesc anticipat, astept un raspuns.
Re: credit nevoi personale
N-am auzit niciodata ca o firma de asigurari sa plateasca din prima despagubiri de zeci de mii de euro, fara ii stresezi cu avocatul. Va recomand sa contactati urgent un avocat pana nu e prea tarziu(adica pana nu pierdeti definitiv procesul si se trece la executare silita).