consultanta

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
Guest

consultanta

Post by Guest » 09 Nov 2013, 21:28

Buna seara , am o firma srl din 2009 care avea un contract de prestari cu o fabrica din Germania , angajatii mei erau cu contract de munca in Romania si detasati in Germania pe o perioada nedeterminata , am apelat la un expert contabil membru ceccar iar el mi-a facut diurne lunare angajatilor cu salariile in euro si mi-a spus ca toate taxele pe profit si venit se platesc doar in Romania , i-am spus ca eu stiu ca trebuie sa platesc ceva si la statul german iar dansul mi-a spus ca nu mai trebuie platit nimic pentru ca a fost odata acum suntem in UE si sa-l las sa-si faca treaba pentru ca el stie ce are de facut , firma era pe roate si incet prospera ii dadeam lui banii pentru impozite si taxe sa ii depuna la finante pentru ca el a spus ca el face platile pentru toate firmele care le are , am avut incredere pentru ca era membru ceccar si eu am mers pe incredere din partea amandurora, dupa un an de zile nemtii mi-au blocat conturile din Germania si mi-au prescris o amenda de 180000 euro pentru ca nu am platit nici un impozit catre statul lor , mi-am luat avocat in Germania si m-am judecat cu statul german aproape un an de zile , am dovedit nemtilor ca eu nu am fost de rea credinta si nu am vrut sa platesc doar ca am avut un contabil care m-a sfatuit sa nu platesc catre statul lor nimic am achitat statului german impozit pe salarii si pe venit , in acele luni in care eu eram in judecata nu nemtii si conturile imi erau blocate am ajuns in faliment cu datorii la statul roman o suma mica pe atunci iar enorma acum din cauza penalitatilor , dupa un an si ceva am apelat la ceccar sa ma sfatuiasca ce sa fac sa ma indrume ei pentru a-mi rezolva problema le-am spus ca am avut un expert contabil membru ceccar , in urma discutiei pe care am avut-o la ceccar si indrumati de acolo am apelat iar la contabilul care l-am avut sa vedem ce facem sa pot sa sting datoriile pe care le mai am si sa pot face rectificativa si declaratia de dubla impunere pe care trebuia sa o fac de la inceput si sa vad cum pot sa fac sa-mi pot recupera banii de la statul roman , ne-a oferit 10000 lei sa nu mai mergem mai departe si sa ramana totul asa nu am fost de acord si i-am facut plangere la ceccar am descoperit mai multe neregului facute de el companiei mele am descoperit ca ne-a mai facut un certificat in scop de tva la aceeasi adresa eliberat de finante , am apelat la ceccar sa imi pot recupera acel certificat sa il pot radia iar fostul contabil mi la trimis prin posta fara confirmare de primire doar ca o felicitare, problemele firmei mele sunt mai ample de aceea va rog daca se poate sa ma contactati sa stiu ce sanse am cu el in instanta .Va multumesc

Silviu

Re: consultanta

Post by Silviu » 11 Nov 2013, 01:03

Sunt sigur ca un coleg de la Sibiu o sa va contacteze. Sau C&C o sa dea buzna ... :D

Pana una alta, un avocat nu va poate da un raspuns sigur daca nu vede toate documentele pe care le aveti si nu discuta cu dvs pentru a lamuri situatia. Daca ati avut un contract cu contabilul dvs. si acesta a gresit chiar in halul asta, o sa intre si asigurarea dumnealui in joc.

Succes!

Post Reply