accident cu victime
accident cu victime
In seara de 23 decembrie 2011 ma indreptam dinspre D. catre R.V. si la 5 km de oras pe o portiune de drum cu doua benzi de circulatie pe ambele sensuri de mers unde limita de viteza este de 70 km/h , in jur de ora 20.30 o persoana a traversat neregulamentar din partea stanga spre dreapta sensului meu de mers ,eu l-am vazut in ultimul moment si am franat brusc tragand puternic de volan dreapta, din nefericire am lovit persoana cu portiera spate din stanga ne putandul evita ,deoarece intrase deja pe banda a doua din sensul meu de mers,dupa care masina sa rasturnat si m-am oprit intr-un cap de pod ,in masina eram cu sotia mea, am iesit imediat din masina si m-am dus sa vad ce se intampla cu persoana lovita care era intinsa pe carosabil ,am incercat sa ii dau primul ajutor si am strigat la niste vecini care aparusera la porti sa sune la urgente.Dupa ce a venit salvarea si au ridicat persoana a venit si politia care au interogat martori si au inceput masuratoriile si toate cele specifice unui accident cu victime mi-a fost recoltata alcoolemia care a fost 0,00 si sa chemat o utilitara cu platforma pentru a mi se ridica masina din sant,moment in care politistul fotograf de la criminalistica a vrut sa mai faca niste poze ,atunci cam la 4,5 m de masina in niste buruieni peste sant a vazut niste haine si a rugat pe cineva sa vada ce este.Acolo era o persoana decedata cu fata in jos si paralel cu santul acesta era pozitionat cu capul spre V si picioarele spre D ,in acea seara politia in raportul intocmit a precizat ca este cea dea doua victima a accidentului ,acrsta fiind descoperit dupa mai mult de o ora dupa venirea politiei la fata locului.Dupa doua ore fictima pe care am accidentat-o eu si de care stiu si eu si sotia mea a murit la spital din cauza socului post traumatic si imbibatiei de 2,2 la mie alcool ,iar cel gasit decedat 1,2 la mie imbibatie alcoolica.Tocmai in luna aprilie a acestui an dosarul meu sa trimes spre un expert in accidente pentru a se stabili cauzele accidentului ,viteza si toate celelalte .Intrebarea mea este daca se dovedeste ca si a doua victima este decedata tot din acest accident si eu am avut o viteza mai mare de 70 km/h , dar cred ca nu mai mare de 80km/h se mai aplica "cazul fortuit ? " deoarece pentru a evita persoana care traversa carosabilul am facut tot posibilul ca sa o evit si dupa acrosere masina sa rasturnat deci nu am mai avut implivit controlul asupra acesteia. Masina este un VW Bora . Multumesc