abuzuri fisc

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
Guest

abuzuri fisc

Post by Guest » 10 Feb 2013, 18:13

In urma unui control fiscal la pfa cultivarea legumelor caen113, sa stabilit o baza de impozitare mai mare decat cea din contabilitate prin estimare , deoarece nu am depus agr la dadr dambovita cu suprafete, culturi , productii, inspectorii au cerut la dadr dambovita productiile medii la cartofi , suprafetele nu stiu dupa ce criterii sau luat la fel si culturile necorespondand cu realitatea, din contractele de arenda reiese ca aprox.80 la suta din suprafata se gasesc pe raza unei comune a caror productii medii pe hectar nu au fost luate in calcul, luandu-se in calcul productiile mai mari de la comuna unde detin 20 la suta din suprafata fiind mai mari , din evidenta contabila reiese ca am achizitionat samanta de cartofi timpurii la acestia media productiilor fiind mai mica , deasemenea inspectorii au stabilit ca am cultivat 7 ha de varza , suprafata pe care nu am avuto niciodata cum reiese si din evidenta contabila unde am achizitionat samanta pentru 2ha de varza, la fel au luat in calcul productiile cele mai mari ale comunei vecine , pot demonstra cu ortofotoplanurile de la apia pentru anul 2011 {fotogrfii realizate in august 2011}unde se vede clar ca pe terenuri nu a fost cultivata acesta suprafata cu varza in 2011 respectiv doar cele 2 ha declarate de mine .

Post Reply