Doresc sa ofer asistenta in dreptul muncii, adica clasificarea faptului cu drepturile conform legii, redactarea chemarii in judecata, intocmire interogatoriu, sustineri, concluzie, recurs si toate celelalte demersuri conexe in Litigii de Munca, chiar reprezentarea prin mandatarea mea in instanta daca este neaparata nevoie
Intrebarea este daca solicit plata serviciilor mele, cum se poate face ca clientul sa poate primi aceasta inapoi cand castiga, drept cheltuieli de judecata
Tehnic vorbind nu exista nici o problema, dar stiind incapatanarea instantelor de a NU aplica pana si legea, caut o solutie mai "oficiala" in acte pentru acordarea despagubirii cheltuielilor de judecata pentru asistenta din partea unei persoane fizice, sau PFA daca este nevoie.
P.S. Sunt constient ca unii avocati nu vor fi de acord fiindca le ataca interesele, dar daca nu au nimic constructiv de spus rog sa se abtina
cheltuieli de judecata daca nu e asistat de avocat?
Re: cheltuieli de judecata daca nu e asistat de avocat?
legal, nu prea poti....cheltuielile se acorda conform chitantelor eliberate de avocati sau societati de consultanta juridica in acest sens, nici la noi avocatii instantele nu prea acorda cheltuieli doar pentru "redactare" ....
pai... redactare si asistenta la termene, fiindca se mai intampla si lucruri noi la termene. Pot si reprezenta, insa nu sunt genul care pledeaza oral, ci in scris. Legea vorbeste de onorariul avocatilor si alte cheltuieli de judecata. Faptul ca cineva te ajuta contra cost sa te aperi sau sa reclami nu vad de ce n-ar intra in categoria cheltuieli de judecata. Cheltuiala de judecata e si timpul pierdut in instanta, energia, stresul etc. Dar daca e la latitudinea instantei...
si tai chitanta pt servicii?
si in baza a ce....il reprezinti in instanta ?
Mandatul este GRATUIT !!!
si in baza a ce....il reprezinti in instanta ?
Mandatul este GRATUIT !!!
Tai chitanta in baza faptului ca prin cinstea mea sunt mai avizat a practica dreptul decat toti avocatii si judecatorii intalniti vreodata in exercitiul functiei. Profitul il declar la fisc, si e suficient.
Unde scrie ca mandatul e gratuit?
Unde scrie ca mandatul e gratuit?
Mandatul cu reprezentare
Art. 2034
Renunţarea mandatarului
(1) Mandatarul poate renunţa oricând la mandat, notificând mandantului renunţarea sa.
(2) Dacă mandatul este cu titlu oneros, mandatarul poate pretinde remuneraţia pentru actele pe care le-a încheiat pe seama mandantului până la data renunţării.
este diferenta intre mandatul cu reprezentare si mandatul fara reprezentare si, de asemenea, intre mandatul gratuit (se presupune ca mandatul dat intre doua personae fizice este gratuit) si mandatul cu titlu oneros (dat de regula unui profesionist).
Daca sunteti asa DESTEPT ce ne mai intrebati faceti ce vreti !!!
oricum vad ca nu ati priceput nici un cuvant din ce v-am spus....poate ii si judecati d-voastra litigiul de munca !!! 
Daca sunteti asa DESTEPT ce ne mai intrebati faceti ce vreti !!!

N-am pretins niciodata ca sunt avocat licentiat, doar ca sunt mai cinstit ca cei cu care am avut raporturi, fie ai paratei, dar si al meu!?serafim wrote:practic d-voatra vreti sa faceti avcocatura clandestina...poate va treziti si cu vreun dosar penal
Nici n-am intrat in concursul de infractiuni din actele lor in public cu adevarat inca. Trebuie sa le fac plangere penala mai intai