Intrebare...

Ce vreti sa mai vedeti pe acest sit?
Post Reply
Ovidiu_2004

Intrebare...

Post by Ovidiu_2004 » 12 Mar 2005, 23:35

Va rog sa-mi iertati poate ignoranta crasa...as vrea sa stiu daca se poate pe acelasi spatiu sa fiinteze atat o agentie imobiliara cat si un cabinet individual sau societate civila profesioanal de consilieri juridici?>

simmy

Post by simmy » 13 Mar 2005, 10:36

banuiesc ca te referi in acelasi spatiu ..... Pai daca ai camere ce pot fi numerotate... da... atasand bineinteles contractul de inchiriere cand il inscrii la ORC, aceasi adresa dar are o camera numerotata. Asta in ceea ce priveste ORC.... cand inregistrezi sediul, in rest... de ce nu? Doar nu e societate de brokeraj in asigurari..... aia sunt stricti
Multa Bafta

dinubocos

Post by dinubocos » 13 Mar 2005, 14:21

Nu stiu ce intelegi tu prin societate civila de consilieri juridici, nu cunosc nici o reglementare pentru o astfel de forma de organizare, dar raspunsul este DA. Daca consilierii sunt organizati sub forma unei societati civile si nu comerciale atunci nu sunt aplicabile prevederile L.161 referitoare la sediul societatilor comerciale.
Daca insa consilierii juridici sunt organizati sub forma unei societati comerciale atunci vei putea avea sediul in acelasi spatiu doar daca exista un asociat comun.

Ovidiu_2004

Post by Ovidiu_2004 » 13 Mar 2005, 20:55

Scuzele mele....societate profesionala. Mersi pt respunsuri.

judge

Post by judge » 14 Mar 2005, 11:04

se poate..sa fie cel putin un asociat comun...dai o declaratie in acest sens la reg comertului. e un formular tipizat. si ca sa fi sigur, asociatul unic sau toti asociatii de la sc. care functioneaza deja dau o declaratie la notar cum ca sunt de acord ca firma x sa functioneze la sediul din adresa y...

DELI

Re: Intrebare...

Post by DELI » 18 Mar 2005, 15:01

STIE CINEVA UNDE POT GASI SPETE DE DREPT INFORMATIC?????

DELI

Re: Intrebare...

Post by DELI » 18 Mar 2005, 15:02

STIE CINEVA UNDE POT GASI SPETE DE DREPT INFORMATIC?????

Post Reply