Cere o suma enorma pentru o masina avariata din vina mea

Asigurari de bunuri si persoane
Post Reply
D L

Cere o suma enorma pentru o masina avariata din vina mea

Post by D L » 14 Dec 2011, 16:11

De 2 ani sunt intr-un proces civil cu proprietarul unui autoturism Ford Mondeo break fabricat in 2000 care a intrat in plin in animalele mele ce tranversau soseaua de la capatul satului. A primit de la reprezentanta Ford Arad un deviz antecalcul de 7043 euro, in baza acestui deviz are castig de cauza asa, fara nici o expertiza, pentru ca nu s-a dorit aflarea adevarului si valoarea reala a avariilor masinii. Practic legea ma obliga sa-i cumpar masina noua sau de 2 ori contravaloarea Fordului cu care respectivul a circulat asa 1 an dupa incident, pentru ca aproape nici nu se vede ca e lovita. Exista poze la dosar, e o poveste foarte lunga, poate cineva ma aude. Asta nu-i justitie.

Guest

Re: Cere o suma enorma pentru o masina avariata din vina mea

Post by Guest » 14 Dec 2011, 16:12

sunt cu cazul din arad si va multumesc pentru raspuns, dar aseara nu am dat detalii, caci de la bun inceput am angajat o doamna avocat care, in loc sa-mi apere cauza, m-a adancit in probleme din care nu stiu cine ma mai scoate si asta nu din motiv ca nu ar avea destula experienta. ba chiar dimpotriva. este o avocata cunoscuta, dar deocamdata nu voi dezvalui nici numele, nici motivul pentru care ne-a tradat cu nesimtire. a cerut expertiza cu privire la dinamica producerii accidentului, cerere respinsa de catre instanta, dar lasa la aprecierea instantei costurile avariilor masinii .exista negru pe alb dovada in care doamna avocat se contrazice singura, dar s-ar putea sa aiba o surpriza. in tot acest dosar nu s-a dorit aflarea adevarului iar insanta nu a fost impartiala asa cum prevede legea. mi s-a respins recursul, sentinta ramane definitiva si irevocabila, desi mi se incalca dreptul la un proces corect si echitabil, dreptul consfiintit de lege. am schimbat 3 avocati, am ajuns la fundul sacului. dupa ce cel de-al 3-lea avocat a cerut contestatia in anulare si schimbarea ei in revizuire, s-a admis de catre trbunalul arad si s-a trimis dosarul spre revizuire la prima instanta, dar, din nou, este respins ca inadmisibil. la ce sa mai sper? doar la vreo minune de la dumnezeu

Cuculis

Post by Cuculis » 14 Dec 2011, 16:13

Trebuia sa solicitati proba cu expertiza, asfel instanta numeste un expert care merge si face evaluarea pagubei, evaluare judicara are forta probanta mai mare decat evaluare extrajudicara realizata de firma de asigurari sau de reprezentanta FORD. Ar trebui sa discutati cu un avocat.

Guest

Post by Guest » 14 Dec 2011, 16:13

multumesc pentru raspuns dar asa cum vam spus e o poveste lunga eu am angajat de la bun inceput o doamna avocat care in prima faza cere in insanta expertiza cu privire la dinamica produceri accidentului cerere respinsa de catre instanta de judecata dar lasa la aprecierea instanteicosturile avariilor masini si refuza expertiza .acest aspect eu l-am aflat abia la primirea sentintei si de aici toata nebunia care ma duce la o singura concluzie avocata care ma tradeaza lucreaza in defavoarea mea si mana-n mana cu judecatoarea care este o buna cunostinta dea soferului.am schimbat 3 avocati . iar pe acea portiune de drum exista indicatoare rutiere,, atentie trec animale ,, am facut recurs dar sa respins ca nefondat sentinta ramine definitiva si irevocabila.am inaintat contestatia in anulare dupa ce cel de-al doilea avocat mia pus dosarul in mina si0mi spune ca o sa ma lupt cu morile de vint ,se admite de catre tribunalul arad contestatia si se trimite dosarul spre revizuire la prima instanta care din nou il respinde ca inadmisibil eu vam descris atit cit ma pricep pentru o femeie simpla de la tara dar aici sunt multe aspecte de discutat .desi ultimi doi avocati aduic in fata instantei referire la toate articolele de lege in care mi-se incalca dreptul la un proces echitabil si corect aici instanta nu e numai oarba e si surda

C_A_Coltuc

Post by C_A_Coltuc » 14 Dec 2011, 16:14

Va rog sa ne postati numarul de dosar

Guest

Post by Guest » 14 Dec 2011, 16:15

multumesc din suflet celor de la casa de avocatura coltuc pentru raspuns acesta este numarul dosarului 271/210/2010 judecatoria ch. cris jud. arad

Pagubit

Sa fim realisti!

Post by Pagubit » 05 Jan 2012, 15:09

Unde gasesti masina noua la banii astia dar second sa cumperi 2?

Guest

Post by Guest » 06 Jan 2012, 17:15

mai ai obrazul sa mai comentezi dupa ce ai umblat numai cu mirsavii stii tu bine pe spatele cui ai cistigat acest proces si ati mituit ordinara de avocata pe care eu am platito dar tine cont ca indiferent de cum se va termina exista judecatorul divin la care nici tu si nici madam cioara nu mai ajungeti tu vrei sa-ti cumperi masina noua pe munca mea sau sa-ti achiti datoriile la banci

Post Reply