Abuz CNAS sau aplicarea incorecta a legii ?

Discutii privind alte teme decat cele pentru care exista un forum
Post Reply
CIUBOTARIU CORNEL

Abuz CNAS sau aplicarea incorecta a legii ?

Post by CIUBOTARIU CORNEL » 24 Jul 2011, 12:41

despre legea 95/2006 : fiica mea a fost studenta la zi in perioada 2004-2010 iar dupa terminare s-a angajat in oct.2010 - la ANAF avea declaratia de venituri din inchiriere bunuri din 2006 pana in prezent :
- INTREBARI :
1. fiind studenta nu beneficia de prev.art.213 alin.(1) ?
2. daca nu esti inscris la CNAS ai vreo obligatie de plata indiferent de unde provin bunurile ?
3. anual CNAS nu avea obligatia de a transmite somatie de plata daca aveai vreo datorie la ei ?
4. ei sustin ca deciziile de impunere comunicate au la baza ...citam ..."intrucat dvs.figurati in datele furnizate de catre ANAF in baza Protocolului nr.95896/P5282/2007 si a Actului Aditional nr.1-801320/IP1797/2009 incheiat cu CNAS,cu "venituri din cedarea folosintei bunurilor" pentru care nu v-ati indeplinit obligatiile de declarare si de plata a contributiei de asig.sanatate ... am incheiat citatul ..... Intrebarea - nu trebuie sa stim ce contin cele doua acte la care fac referire ?
5. ca urmare a deciziilor de impunere calculate cu penalitati si majorari, fiica mea care are un salariu de 12,0 mil.lei brut va trebui sa plateasca o suma de .... 7.737 lei ???? :wall: (solutia care i-a ramas)
6. intrebarea de baza - sustinerea necunoasterii legii civile este permisibila?
7. Este legal ce a facut CNAS fil.jud.Iasi ?

Post Reply