Speta este urmatoarea
In data de 10 martie, masina a fost ridicata de pe Calea Victoriei. A doua zi dimineata am fost sa recuperez masina in schimbul platii taxei respective si am primit constatarea firmei respective in care scrie ca masina a fost parcata neregulamentar si ridicata in data de 11 martie.
Astazi am primit si procesul verbal de la politie, care este intocmit cu data de 10 martie.
Pot sa fac ceva in situatia asta? Sau ma resemnez si data viitoare caut loc de parcare pana gasesc?
Multumesc frumos
ridicare masina
Re: ridicare masina
Puteti sa-i dati in judecata, sa cereti anularea procesului-verbal al politiei si, restituirea banilor de la firma care v-a ridicat masina, iar, in subsidiar cereti sa se constate nelegalitatea Hotararii Consiliului Local care a stat la baza intocmirii procesului verbal si a dispozitiei de ridicare a masinii.
Argumentele sunt la topicul
ridicare-masina-din-loc-de-parcare-interzis-t12849-30.html

Argumentele sunt la topicul
ridicare-masina-din-loc-de-parcare-interzis-t12849-30.html

Dupa un numar actiuni urmate de succes impotriva acestor abuzuri ale primariilor SCA Paunescu&Asociatii doreste sa promoveze o campanie care garanteaza in procent de 90% recuperarea prejudiciului (sunt si situatii cand sunteti vinovat), cu un onorariu de inceput de 200 RON si diferenta doar in caz de SUCCES.
admin !!!!
parca era vorba ca nu postam reclame ... personale doar suntem juristi majoritatea !!!
Ne formam clientela de pe acest forum ??? S-a schimbat ceva si eu nu stiu ????
Ne facem reclama cu totii aici ?????
parca era vorba ca nu postam reclame ... personale doar suntem juristi majoritatea !!!
Ne formam clientela de pe acest forum ??? S-a schimbat ceva si eu nu stiu ????
Ne facem reclama cu totii aici ?????