intelegere verbala

Discutii privind raporturile de Drept Comercial
Post Reply
easy

intelegere verbala

Post by easy » 17 Dec 2010, 12:01

am facut o intelegere verbala cu o soc .de consultanta ca in urma colaborarii mele cu ei sa facem din reusita unui proiect comisionul pe jumatate, eu platindu-mi cheltuielile operationale si salariul.Firma ma angajeaza la data respectiva, in urma cu un an jumatate, eu realizez semnarea unui proiect care aduce un profit insemnat firmei dupa 6 luni , insa noul patron uita de intelegerea initiala si imi atribuie chiar toate cheltuielile operationale cu proiectul a intregului colectiv , ba chiar si salariul , ba chiar si deprecieri si asfel beneficiul pentru care am adus in firma tot know-haw.. e pe cale sa se duca pe apa sambetei !

intrebari ;1. daca il dau in judecata pt obligatiade a face .. un contract , ce sanse am ?
2. ce solutii am pentru a ma apara pe cale amiabila ?
3.exista alte cai de rezolvare a situatiei mele ,exista lege care ma poate apara in cazul in care patronul a amanat mereu intocmirea contractului aparandu-se mereu cu vorbe de genul .. incredere.. si acum intoarce in favoarea lui toata intelegerea ?

angel

Re: intelegere verbala

Post by angel » 19 Dec 2010, 15:06

n-aveti contract, pierdeti!
cum probati faptul ca aceea a fost intelegerea?

easy

Re: intelegere verbala

Post by easy » 20 Dec 2010, 12:03

angel wrote:n-aveti contract, pierdeti!
cum probati faptul ca aceea a fost intelegerea?
,am detinut reprezentanta pe romania a acelei firme din europa pe care seful meu a dorit-o si de ceea m-a luat in echipa si cei din europa au zis ca sunt de acord sa lucreze cu el daca se intelege cu mine. insa eu m-am bazat pe cuvantul lui , banuiesc ca celor din europa le-a spus ca noi ne-am inteles si prezenta mea in firma lui , celor din europa le-a intarit si lor increderea si lucrurile au luat drumul normal , pe baza acceptului meu ,atata ca eu nu am pus pe hirtie intelegerea pentru care am acceptat sa vin in aceasta firma , intelegere care este uitata iar eu sunt acum intr-o situatie de angajat care ,, negociaza ,, pozitia pt care a intrat in fata unui barbaT CARE UITA CA INAINTE DE A FI AFACERIST E NECESAR SA FIE BARBAT DE OANOARE SI SA-SI RESPECTE PROMISIUNILEW CHIAR SI VERBALE !

Post Reply