Contract prelungit abuziv. Doresc pareri

Discutii privind Contenciosul Administrativ
Post Reply
Nosferatus

Contract prelungit abuziv. Doresc pareri

Post by Nosferatus » 06 Dec 2010, 15:59

Buna ziua,

Am o problema cu firma care imi ofera servicii de telefonie fixa si internet.
In urma cu un an, fara a fi inca sub contract, am hotarat sa renunt la serviciile lor, am sunat, am spus cele dorite, moment in care operatorul incepe sa imi faca oferte....m-a transferat catre un alt angajat de-al lor, care spune ca imi ofera serviciile de internet gratuit, plus ceva minute pentru apelurile in retea, fara a amintii ceva despre contract. Am acceptat oferta, mi-au oferit serviciile de internet la jumatate de pret si nu gratuit cum spuneau ei...dar in fine, nu i-am mai contactat fiind oarecum satul de promisiunile lor.
In urma cu cateva zile am hotarat sa renunt la serviciile lor definitiv, dar surpriza, sunt sub contract pe inca un an de zile de acum incolo.
Vreau sa stiu daca este corect ceea ce au facut ei, prin faptul ca mi-au prelungit contractul fara a-mi aduce la cunostinta acest lucru, fara a semna personal vre-un contract sau macar sa fac vre-un acord macar verbal si cel mai important, fara a-mi cere macar ceva date de identificare, detalii despre adresa sau asa ceva, tot ce m-au intrebat a fost doar numele si numarul de telefon. Ma pot lega de aest fapt in instanta? Ei nu pot dovedii nici macar ca au vorbit cu mine, proprietarul postului telefonic.
As dorii un sfat, cu privire la urmatoarea mea mutare...sa ma adresez oficiului pentru protectia consumatorului, instantei? sau sa fac o scrisoare scrisa catre ei in care sa cer inregistratea convorbirii cu mine din care reiese ca nu mi-a fost adus la cunostinta despre prelungirea contractului?

Multumesc anticipat,
George

Post Reply