examen admitere magistratura- noiembrie 2010

INM, examene, rezultate, pareri, barfe, etc.
Post Reply
MedEx

examen admitere magistratura- noiembrie 2010

Post by MedEx » 27 Sep 2010, 21:35

Cred ca joi 30 septembrie se va anunta data examenului! Anuntul ar trebui sa sune asa:„Cei ce doresc sa ajunga magistrati si sa lucreze din placere si fara pretentii prea mari financiare, sunt invitati in data de ......sa sustina un examen riguros si care sa le puna in valoare calitatile intelectuale asimilate cu multa pasiune pentru stiinta dreptului! Cei ce vor sa intre doar pentru mirajul eventual al vre-unui salariu viitor mai mare, sa stea acasa ca acolo le este locul! :-D Doritorii sunt invitati ca in dosarul de inscriere sa depuna si 16 coli de hartie A4 de calitate superioara. Sa veniti cu pix negru si apa, ca nu ne mai permitem de data aceasta! Va asteptam cu mult drag! :grin:

In curand intram in cursa din nou si ca de fiecare data puteam da mai mult! Spor la invatat! :grin:

sabrina

Re: examen admitere magistratura- noiembrie 2010

Post by sabrina » 01 Oct 2010, 16:18

S-a stabilit.Se pare ca este pe 21 noiembrie.

MedEx

Post by MedEx » 01 Oct 2010, 22:07

Da, asa este! Bafta tuturor! 60 la judecatori si 50 la procurori. Pentru judecatori am vazut posturile in tabelul posturilor vacante. Posturile par a fi amplasate echilibrat pe intreg teritoriul tarii desi sunt foarte multe in Ardeal!

andiprofanu

Post by andiprofanu » 01 Oct 2010, 22:19

a numarat cineva posturile de judecator?
eu le-am numarat: sunt 59!
le-am renumarat: tot 59!
poate le mai numarati si voi - este posibil sa gresesc eu, desi ma indoiesc.
in cazul in care si voua va ies tot 59, ce facem: lasam onor' CSM-ul sa ne "fure" un loc?
o fi deja dat?

andiprofanu

Post by andiprofanu » 01 Oct 2010, 22:32

daca nu stiati:

la intalnirea Comisiei de Resurse Umane din 27.09.2010 au hotarat completarea tematicii la drept procesual penal prin includerea la pct.3 "Caile de atac" a apelului si recursului (http://www.juridice.ro/wp-content/uploads/RU-28-09.pdf).

prin hotararea nr.829 Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât organizarea concursului de admitere în magistratură, la Bucureşti, la data de 21 noiembrie 2010, conform calendarului propus de Institutul Naţional al Magistraturii şi de Direcţia resurse umane şi organizare şi a aprobat tematica şi bibliografia concursului propuse de Institutul Naţional al Magistraturii, cu observaţiile formulate de Comisia resurse umane (http://www.csm1909.ro/csm/linkuri/01_10 ... 039_ro.htm).

MedEx

Post by MedEx » 04 Oct 2010, 15:32

Multumim! Am citit,.... ca acum stim site-ul mai bine decat cursurile! Oricum practicam si apelul si recursul!( si tot nu stim!) :grin: Bafta tuturor!

vulpacris

Post by vulpacris » 05 Oct 2010, 16:53

:sampanie:

Bafta MedEx!

A cata oara este asta ?!

Observer a intrat sau inca mai incearca ?!

Mare pacat ca va pierdeti timpul, ca astia nu ii primesc pe cei care gandesc, oricat ati vrea voi, nu va vor ei pe voi.

Oricum, este de apreciat efortul depus, si poate ii pacaliti de data asta, ca nu sunteti asa de buni si, reusiti sa intrati.

Bafta tuturor ! :bere:

:cafea:

P.S. Daca vreti sa raspundeti logic la testul de logica, ganditi-va mai inainte care este raspunsul ilogic dat prin hotarari ale ICCJ si CC, si raspundeti la fel, chiar daca voua vi se pare ilogic si lipsit de bun simt.

Cosmin Workout

Post by Cosmin Workout » 05 Oct 2010, 18:00

Am ametit cautand si tot nu am gasit nici o pagina referitoare la amplasarea posturilor vacante pentru judecatori si procurori. Puteti posta un link, va rog?

MedEx

Post by MedEx » 05 Oct 2010, 19:01

Ce draguti sunteti! Am uitat de cate ori am dat examen, atat de multe au fost incercarile iar nota 6 si ceva se pare ca nu m-a omorat inca! Cat despre unde sunt nominalizate posturile care se vor afisa la concurs sunt pe site-ul CSM la posturi vacante, dar de” trebuie sa dai examen de....n ori pana inveti site-ul aproape perfect! (unde mai pui ca nici nu-ti foloseste la examen) Bafta! tocmai trageam cu ochiul la un alt site in care concurentii fac tot felul de supozitii care mai de care mai nastrusnice! :grin:

lollita

Post by lollita » 26 Nov 2010, 10:43

chiar nimeni nu mai da de veste pe aici? cum vi s-au parut subiectele?

cyclop

Post by cyclop » 26 Nov 2010, 23:27

Au fost subiecte decente. Se vor ocupa toate locurile, ceea ce e un lucru bun.

Post Reply